Heb de handdoek in de ring gegooid.Manja Croiset

Niet voor de poes wel voor de Leeuwen
Ze wordt bedankt , happy zei , dat ik geen tweede generatie slachtoffer ben, want dat was niet bekend toen ik werd opgenomen. Dat heet kennis. Het waarheidsgehalte van een soort van encyclopedie is gering en de kennis eveneens, als je niet van het besluit aan de Wannsee gehoord hebt. Niet aan mij om te beoordelen of mijn boeken genoeg zijn voor Wikipedia . Maar wel kan ik weten wat wel en niet is gebeurd ,
Nederlands heet dat..,,

OFTEWEL IK HEB DE HANDDOEK IN DE RING GEGOOID

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.