Dat hebben we dan ook weer gehad, mijn uitgeklede Wikipedia genomineerd om te verwijderen. *Uitgekleed, naakt Gaskamers discriminatie . Manja Croiset

In een rolstoel na het verlies van mijn eerste oor.

Die dbnl was er met deze bundel, typerend voor mijn leven , waar is hij gebleven in een zwart gat? Zoals zo veel?
Deze..
Jazeker een activist indertijd op Wikipedia gestaan.
Naakt en tegen discriminatie. Mijn vader . De appel valt niet ver van de boom. En over nichtje van dat had u uit de Stentor, wat stond daar nog meer? Over ballet… door Wijnand Kooijmans.
Ook dit stond er op
Alles in mee genomen in deze a boeken.
De boeken hebben een update gehad. Voer voor psychologen ? Ik denk Alex Anne, ze hadden jou misschien een les kunnen leren. Vals dom wat is de achtergrond ? Ook voor psychologen kan dit een lesboek zijn. Artsen en andere zorgverleners en menig ander hebben er lessen van geleerd. Op Wikipedia zijn ze net zo dom en star. Zich voor doen als wetenschappers maar kleinzielige amateurs. Misschien als jullie helden eens naar deze recensie keken en let wel uit 2007 alsof ik pas in 2013 ben begonnen. Een gerenommeerde uitgeverij als Stichting Amphora Books heeft Brein, ghetto van gedachten via mij Brave New Books ondergebracht. Op Wikipedia heb ik niet eens een moeder meer, de grondslag van dit alles . ( kom vanavond met verhalen, hoe mijn moeder is verdwenen). Beter gezegd Hitler . Vergiftigd in de baarmoeder en ik zou geen tweede generatie slachtoffer zijn. Van de Wannsee nooit gehoord.

En opzoeken is te moeilijk. Niet te geloven stupide en waar het de film betreft , het is mijn geschiedenis en de cineast de technicus. Dit kinkt te egocentrisch. Dan refereer ik voor de zoveelste keer aan Gansch het raderwerk staat stil als uw machtige hand dat wil. Waarover dit gaat?Over geschiedschrijving en ja dat heb ik gedaan en maakt dat wat uit? Travel happy verder. Wutsjes Encycloon een hele Piet en vergeet magere Hein niet. Gelukkig zal het niet lang meer of hij komt me halen, kijk dat is een uitdrukking en geen letterlijk fijn. Zojuist heeft een hulpverleenster bouillon gevoerd met een laurierblad erin. De vergelijking met Marja Vuijsje sloeg nergens op, zij wilde de confrontatie niet, Maar een andere levensopvatting wel een leven gehad, alhoewel we allemaal de sporen dragen. Die cousins slechts halve , we hebben een grootvader gemeen en zij hebben niets met de Rassenwetten vandoen, een niet Joodse moeder. Als mijn pagina op de nominatie staat bij een gebrek aan kennis om verwijderd te worden , waarom dan deze rotzooi terug gezet en posthuum mijn moeder vermoord. De rest van haar familie was dat al door Hitler. Wat weten jullie eigenlijk wel? Ik ben vergiftigd in de baarmoeder van een depressieve vrouw, lees en kijk en leer. Grote zielen zijn jullie voorgegaan… Laat eens los die bekrompenheid en leer een les. Nu ben ik geblokkeerd een soort van onder curatele, geen stemrecht meer, maar conformeren? Nooit! Wie weet lijkt ik op die grootvader, als hij zich had beheerst was er veel leed voorkomen. Ja, inderdaad ook de grootvader van die neven.

Cadeau gekregen van een erudiet man, antiquaire. Dichter schrijver, een kleine uitgeverij. Zeer beschaafd en toch ook niet bereid zich te conformeren . Ik krijg nog al wat boeken en bundels van illustere collega’s.
Let wel 2007. Uitgeverij? Zet mijn moeder terug en heel jong had ik al een uitkering van de WUV als 2e generatie slachtoffer . Weten jullie wel wat dat is? Zo niet, zoek het op. O, nee te moeilijk. Heb eens wat respect, dit mijn gezichtsvermogen . En zo lig ik erbij. Nou de mazzel.
Heel bijzondere prestatie, moet het medische rapport er bij?

Travel met zijn allen happy ( al the Nick namen het ware heldenDOM) verder in zo

Deze tekening is gemaakt op mijn 13e Barlaeus Gymnasium . Hoe kom ik op die lijsten?
Geen enkele illusie over the mensheid . Grote geesten zijn geen kleine zielen. Wanneer worden die erkend 9 van de 10 x na hun dood. Dit is een woorcartoon. Moeilijk, hé..
Dit een gedicht… kunnen jullie geen jodenvolk dat begrijpen…?
Bladzijden uit Mijn Odyssee, wat staat daar linksboven een door mij ontworpen speciaal soort Stolpersteine .
Mijn hele inrit , waar ik al jaren niet meer komen kan.
Ga u schamen
Kijk deze hangt er ook tussen.
In dit monument bovenstaand gebouw daar voelde ik me wel thuis
Correspondentie met de voormalige burgemeester van Amsterdam, een geassimileerde ‘jood’ oftewel een mens
Het Auschwitz Comité heeft hard gewerkt , hoe triest om te zeggen dat er wordt gediscrimineerd i.p.v gemeenschappelijk te herdenken. * zie ingezonde brief van mijn vader. Deze twee sujetten samen in het de La Mar theater. Beiden zijn erkende ‘beroemdheden’ met een dubieus cv, ze hebben een Wikipedia pagina. Ik zou voor geen goud met ze willen ruilen.
Manja en klinieken uit 2015 Simon Hammelburg schreef er een grandioze recensie over. Nu is hij een vijand eerste klas en maakt me zwart waar hij maar kan, weer een die roem naar het hoofd is gestegen Ondanks veel enthousiasme reacties. Wordt het tegen me gebruikt. Lang niet door iedereen. Ook medisch en dat heeft immense gevolgen, mijn trouwe familielid is er aan kapot gegaan. Behalve dat ik hem vreselijk mis, het is we zo ontzettend dar een mooi mens’ leven is verwoest door stigmatisering. Hij heeft me decennia zien strijden en steeds zieker zien worden dat alles door de macht van een stel incompetente artsen. En dit akkefietje goed dat hij het niet weet.
Fien zou zich omdraaien in haar graf. Maar heden er is geen leven na de dood,.
Ook ik een eenzaam mens en een adapt van Satre, die de Nobelprijs weigerde. In god ben ik gotzijdank niet gaan geloven.
Zo lees ik mogelijk door mijn hyperthemesia . Doña Quichota. Manja Croiset een strijder een individu geen appendix van een beroemde familie .
Nog een WoordCartoon om te besluiten met een Manj-aforisme.

Helaas ben ik Marcellus Emants niet. Kent u zijn uitspraak niet ? Dat valt te leren … Er is een korte take , hierbij mij op bed uitreiking van Brein, ghetto van gedachten, DAT was WEL een anachronisme

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.