Ego’s van diverse Schrijvers Manja Croiset

Wijs op mijn oude dag. Een foto die ik kende van Elie Wiesel niet van Max Hamburger. Stella Bergsma schrijft Auschwitz waar het Buchenwald moet zijn. Aanvulling in Mijn boek Over de Shoah die nooit voorbij gaat om bij die reeds geplaatste foto. Bij Wiesel Hamburger toe te voegen https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Max_Hamburger?fbclid=IwAR2ZmVpHtOB0qgS7pRfk-esjxM71kKSu5B9cVSdjnzfss91PinMUQO-XWGA

Boek ikvorm, verteller of egodocument? Een walgelijk wezen, een schrijfster die furore heeft gemaakt . Eigen Nick name Einstein/Barbie. Barbiepop of Klaus Altmann, de slager van Lyon annex Barbie.

Vragen van mijn zijde superlatieven vlogen je om de oren , maar geen zinnig antwoord. Stella is van 19.59 zocht ik op en de reactie van Han Kuik. Onderbuikgevoelens op onderzoek uit en kom bij Esther Voet NIW terecht weliswaar 3 jaar oud, maar toc,

Naadloos vraagt hij aandacht voor zijn eigen boek. Ik zie bevestigd dat getraumatiseerde KZ overlevende logisch zijn nageslacht traumatiseert. Dus ik geen kinderen op de wereld zetten. Vervolgens schrijft zij geadviseerd heeft dat wel te doen. Maar daar is geen ooggetuige verslag van. Ik denk gespreksleider gezocht en tegelijkertijd, investeringen die zich niet loont en besloot tot het toevoeging van een regel im dan weer mijn boek. Waarneming geen discussie. Mijn onderbuikgevoelens bevestigd.

https://niw.nl/wangedrocht/?fbclid=IwAR2K1aeeym6fHxFSqSaLC4FctYpTzMmY34jWjx_NcF_q3rn6frBtbOFDQco

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.