In shock van verwaarlozing. Manja Croiset

Geen opname. Sandra van Loon en Loes Sassen horen voor het medisch tuchtcollege en dan nog schiet ik er niets mee op. Maar toch… Zorgplicht Zorgplicht Zorgplicht. Een week lang een drilboor op mijn kop, van de andere kant bestookt dat de daklijst wegrot. Dat ik wegrot dat geeft niet. Mijn neef hadden ze al deskundig gemold door gebrek en kennis en nu ik,.

Neem van Es en Antonides ook even mee voor dat tuchtcollege. En vergeet mevrouw Rijk niet en de KMNG, deels incompetent deels corrupt. O, zo’n zin alle gezichten erbij te zetten. Maar nog meer stress? Maar het zou wel verdiend zijn. Waar is nu de activiste?

Wraak in de zin van gewraakt worden en dan nog heb ik geen zorg en kosten ze me bij elkaar 70 mille. Nog even en ik zet die koppen erbij. Dan doen ze mij een rechtszaak aan en die wordt niet geseponeerd. Zorgplicht.

Symbool van de artsen.

.

https://www.bookspot.nl/boeken/brave-meisjes-schrijven-geen-geschiedenis-brave-women-will-create-history-9789464053951

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.