Correspondentie e.a kopieën . Manja Croiset

Voor hij ziek werd, ik zou in de pan gehakt worden door

Niet voor de Poes wel voor de Leeuwen

Aan Hal.
Tegen de ochtend in slaap, er zijn hier 12 huizen verkocht een herrie zo erg, iedereen zou gillend weg rennen. Nu stil, maar beroerd de occi. En hoezo mensenschuw? Als je de juiste mensen maar treft en zonder macht over mij. Ik had al een connectie met Aaltje van Zweden op Facebook. Een foto van een jonge Jaap en Theo Olof. Ancient Music en ik vertel iets ook over Herman Krebbers een paar maanden geleden overleden (vraag of hij ooit over die schouderblessure is heen gekomen) en Quirine Viersen reageerde, nog een connectie erbij. Normaal op Facebook elkaar welkom te heten. Altijd obligaat gezwam wat fijn, dat we nu ‘vrienden’ zijn. Ik doe dat anders, privé zeggen. Fb jargon, vriendschappen roep je niet uit maar groeien. Ik had in de chatbox al het een en ander gezegd en aan haar vrienden connecties en fans me geïntroduceerd met.
Music…

View original post 494 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.