Het leven is totaal nutteloos. Manja Croiset.

Geen enkel.
Toch heb ik er heel veel inhoud aangegeven.

Een levenslange nachtmerrie.

Er is geen leven voor noch er na,

41BA204A-0470-44BE-A34F-CEC7146CD2E2

38DA429B-6327-415E-8C8E-E8C1E1B0CAAC

Een schnitt uit een boek, Marije heeft het voorgedragen.

 

waar word ik-page-001 (2)

 
Desalniettemin heb ik vele boodschappen uit te dragen.
 
En grote en ik ben niets eens op de Efteling, wel kan ik tegen menig hulp roepen.
 
PAPIER HIER.
 
Manja Croiset

2 Reacties op “Het leven is totaal nutteloos. Manja Croiset.

  1. Ik heb net naar In diesen heiligen Hallen geluisterd. Dank. Ook voor de vele waardevolle maar ook dikwijls verontrustende gedachten. Ook ik zie de toekomst somber in door toenemende tegenstellingen en verkettering.

    Like

  2. Toch bedoel ik iets anders. Ja, we geven om onze dierbaren. Maar het leven van het zoogdier de mens van generlei waarde. Noch geen stipje in het heelal , miljarden jaren voor het zoogdier de mens en noch miljarden jaren zonder.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.