MENSONTEREND Manja Croiset

#onmenselijk

Sinds wanneer is 70 oud?
Terug in de Middeleeuwen, toen werd men niet oud.
90 +ers zijn oud en daar zitten hele bijzondere doeners tussen.
Bij uitheemse volkeren zijn de ouderen de wijzen.
In Griekenland de γερουσία .
Volkomen in tegenstrijd met het euthanasie beleid.
Crepeer gerust was het eerst zolang het maar niet aan Covid 19 is en nu hupsakee oud.
Oud vuil.
Ik lees 70+er untermenschen, zeer terecht die link naar W.O.II

Hoe was het ookal weer “we vieren dit jaar,
dat ‘we’ 75 jaar geleden bevrijd zijn”

Zo heb ik het nooit verwoord, 75 jaar geleden een einde aan WOII

Ik wens helemaal niet gereanimeerd te worden, maar dat er over je beslist wordt.
Jij bent niets…het woord u is nagenoeg verdwenen..

Hulp wordt geboden door het Rode Kruis, het zo foute Rode Kruis.
Had ik nog een keus, het druist in tegen al mijn gevoelens. Contact gelegd. Een schreeuwende mevrouw op mijn Voicemail, gelukkig heb ik me beschermd, ik sliep.
Maakt niet uit wat je zegt, niet ‘s morgens. Aub via de mail, het helpt geen s(n)ars.
70+ niet achterlijk, de Voicemail met mijn dictafoon opgenomen, 5 x af moeten spelen voor ik het nummer genoteerd had. Vroeger, kon je op terugbellen drukken, dat kan niet meer. En laten weten plus als u mijn Voicemail hoort, dan valt er niets uit te leggen. Ik kan eens sms sturen, echter dan is dat nummer bekend en mijn bescherming weg, wedden dat er op gebeld wordt al staat er alleen voor sms-en.

De tekst doorgemaild aan mijn huisarts. Ze heeft nog wel meer te doen. Bovendien met mijn slechte gehoor en zien, kan ik beter waarnemen dan mensen van wie de zintuigen in tact zijn, maar telefoneren niet meer, ik stop met zoeken naar een oplossing.

Manja Croiset

https://www.bol.com/nl/p/mijn-odyssee/9200000131950777/?bltgh=l9A8Gu0ZpUyxlJE-ckVIQQ.1_4.5.ProductTitle

Via Gerard de Boer

 

94458024-676F-4E2F-9DA8-49ADA029AA5B

 

1375C128-09FB-4ACF-AD68-3F9322D72874

Deze laatste is van een ander humor kan ik het niet meer noemen.

Mijn leven en wat gebeurde in die periode ervoor en mijn visie is geboekstaafd. Deze chaos zou er nog inhoren, last minute een paar woorden aan besteed.

Nederland wordt geregeerd door Rutte, met hoe hij het presteert? Het orakel uit Muiderberg is weer op tv.

9E87F808-2E21-4BFF-BE50-32780283D043

70+er geen toegevoegde waarde? Zelfs als schrijfster #horinzonTAAL draag ik mijn steentje bij, sinds gisteren ‘ is ooit’ Bescherming Bevolking geworden en Berend Blokhoofd toegevoegd. Ik ben en blijf onbekend, maar het was al zo lang geleden door mij meegenomen in mijn #GESCHIEDSCHRIJVING , meer dan navelstarende #egodocumenten.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Luchtalarm
WIE IS DEZE VROUW?

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Manja_Croiset

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.