Crises / invalshoeken. Manja Croiset

Waarschijnlijk kom ik te vroeg met dit, en de aanleiding is vreselijk, zoveel zieken, overledenen. Ik wens iedereen sterkte.

Maar deze crisis is nu een tijdje aan de gang en als bijkomend effect vanwege alle noodmaatregelen komt de economie, lees samenleving, en de natuur ook grotendeels tot rust.

De lucht klaart op, geen vliegverkeer . . Zou het geen goed idee zijn om ieder jaar 1 week de hele wereld ‘plat’ te leggen? Geen auto’s, geen treinen, geen vliegtuigen, geen schepen, enz. Eén week per jaar even niets, om de natuur die week even rust te gunnen. Om even de druk van de ketel te halen, te ontsnappen aan de dwang van een kunstmatig aangedreven 24-uurs economie. Ook om ons weer even te realiseren dat die hogedrukpan ook wel eens gewoon stil in de kast moet staan.Niet omdat we een crisis moeten bestrijden, maar gewoon omdat we het, als mensheid, samen besluiten. Een soort Vastenweek, of noem het een jubelweek . .
Anjo de Haan 

DE GOEDE OUDE TIJD, dat is genieten.

Dit was andere tijden, terug naar het onze.
Hebt u dat programma nodig of Jacques Klöters? Hoe de laatste mij niet ziet staan. Jacques Kleuter. Of ik nu megalomaan ben..? Ik ga net zo lang door tot dat ik als gelijke word erkend.

Ik niet ik heb mijn eigen geheugen.

We hadden ooit de oliecrisis. Benzine op de bon. Autovrije weekends.
Niet om het geluid, de impressie, wie trachtten het meest misbruik te maken?        Juist de arrogantie van die beroepsgroep zgn een noodgeval ARTSEN!

Stille autowegen. https://youtu.be/PL0UP7ktqyw
Vorige eeuw, jaren 70.

Als u denkt opgezocht? Nee, al lang geboekstaafd. Ja, de links.
o.a. in MIJN ODYSSEE

Wim Kan, de enige politieke cabaretier die Nederland ooit rijk is geweest!  En dan komt de Arabier met olie kannetje en we hebben niet nodig.

Kamelen op het behang.

 

Genoeg gedaan, PIJN neemt over…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.