Terugblikken. Manja Croiset

TERUG BLIKKEN geen ogenblik

Prompt zie ik een blikje met ogen erop. Ik werp er een blik op. Prikkelbaar zou ik een blik kunnen werpen


In een van mijn vele eenzame off days, mijmerde ik ..

Maanden oud, stond bij de concepten ik corrigeer en hij staat op vandaag, dat is post gedateerd.

Tja, wat is de leukste er zijn er honderden Smaak en opvatting gebonden.

Dit is een uitspraak, maar mi. niet echt een cartoon.

3BE1E7C5-CA49-4358-8D56-A6532A4B1A0C

33DE601A-5C99-4076-A706-187734D488DE

Een republikein is geen MonArchetype

 

71ED4566-FA80-4801-BEDF-09F858C667DB

Wel een opsteker doordat mijn huisarts, die mijn Odyssee las, over in Laboratium zit ORA et LABORA opgesloten,  zei: “dat is alweer een goede mijn promoverende zoon kan hem zo als stelling voor zijn dissertatie gebruiken.”
Het was zo geschreven LABORAtorium.

Een ingewikkelde patiënt, de MUMMY nee hoor ik zag het onomwonden, die met haar schrijven waaronder de Idiosyncrasie weer wat extra geeft, zodat het werkbaar blijft. Soms nagenoeg vriendschap en dan stuiten op mijn onvermogen en het niet bevatten dat er geen leuke hulp meer is. DE HOKJESGEEST, de REGELGEVING en het onbegrip, omdat ik niet doorsnee ben. Dat je soms beter weet dan de arts, het is maar een enkeling die daarmee om kan gaan en dan is het ook bingo.

Ze hielp me  ‘een trauma’ in het Engels te vertalen voor my autobiography Wink, zelf ook gedaan en haar reactie, Metastasen is alleen bij kanker. Terwijl ze met de Adelaar die ik SEPTICAEMIA doopte geen moeite had. Ik verwees ernaar, respons: Touché

 

0877F6D7-9B04-4C1B-B233-1A8370963F19

A26E4BF0-4410-470F-A91A-7082B9C50AB5

Like a sledgehammer came this poster in my mailbox-page-001

 

En dit onderstaande bestaat niet, eerst afhankelijk nu hulpbehoevend.

Het stigma en nu blijkt een teek uit 1986 Lyme werd neuroborreolosis Geforceerder intimijpg

Deze maakte ik, bij een lange correspondentie met mijn nieuwe huisarts, het was meteen over bij de eerste ontmoeting. Wat is volgens het boekje anciënniteit of functie ? Ik vrees het laatste en steiger meteen.7A4E59F0-5AEA-437C-B905-70FBA2AE0420

homerunMijn geheugen was haar heel snel duidelijk, maar hoe heette wist ze niet.

Meestal zeer intelligent genoemd en ik wist het niet, ik onthoud gewoon alles.
In Veluweland was een vrouw, die als ik binnenkwam, standaard zei:

“Daar is Het fotografische geheugen”

 

Schaamrood.

 

GIFKIKKER of OPKIKKER

Mijgifkikker Adrian jpg

 

Hier stond boven                                                                    SEPTICAEMIA 
betekenis bloedvergifting geen enkel probleem. Ik gaf hem als voorbeeld antwoord Touchè en het Engels kon blijven

als een aardelaar-page-001Nu is het min of meer compleet, maar niets zit op zijn plek. Chaos.

Een mens is ook niet gemaakt om horizontaal door het leven te gaan, waterlanders landen nooit. Het sublimeren door middel van vrij recentelijke verleden is jammerlijk mislukt. En de kans op hulp zie ik al helemaal niet .

 

Zoveel is vastgelegd in mijn boeken. Daarbij zoveel tegenkomend. Tegenstrijdig in Mijn Odyssee zei ik doe mij maar een Lobotomie. Natuurlijk niet gemeend. Mijn ouders hebben me zo’n uit Zeist ontvoerd toen er electroshocks  zouden komen.

Nu denk ik, zou ik dan slapen met amnesie van shocks. Maar voor geen goud.

Aan niet één -iater of therapeut heb ik iets gehad.
Van stil naar extravert. Een vrijgevestigde -loog, praktijk in Amersfoort wonend in Utrecht. Ik debiteer ‘je bent forensisch psycholoog”
Nee, hij werkte niet met delinquenten.
Dat moet je aan UITleggen! Je forenst en je bent psycholoog.

Mijn allereerste was nog in Leiden, de colitis. Komen en gaan Colitis interuptus

Eb deze hele reeks al zo oud.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.