Recepties Hooglandse huisartsen. Medisch Falen! (On)recht Manja Croiset

ZAAK VOOR HET EUROPEES HOF VOOR DE RECHTEN VAN DE MENS.
Misdaad tegen de Menselijkheid

Open brief aan mijn huidige huisarts. Waarom hier en met naam en toenaam, omdat alle andere routes zijn geblokkeerd.

Kom jij morgen dan (kort )met appels en drop. Zeer beurs. In
de hel die geen nooduitgang heeft, anders zou het de hel niet zijn

De dag al een eind op streek, nog niet op gang. Moet ik dan ook maar niet komen…

Nieuwjaarsborrel, Hooglandse huisartsen.En vergeet niet om donderdag wat arsenicum in het drankje van collega Sandra van Loon te doen, a sic Joke, toevoeging zou overbodig behoren te zijn ter voorkoming van andere pathetische reacties en beschuldigingen  receptie november 2013 Het begin van de ellende door Mevrouw…

Ik houd haar toch verantwoordelijk.

Nee, de collega die de rechtszaak tegenhield, heeft niet gelezen.
“Ik was gepresseerd moest naar een receptie, mevrouw was wat verdrietig en ik heb een SCEN-arts ingeschakeld ik weet eerlijk gezegd zelf niet meer waarom met wie ik deze casus al eerder besproken had, daar was mevrouw niet van op de hoogte.”       zo had het dus in het boek moeten staan, is gepubliceerd vandaag
Conclusie. Huisarts en SCEN arts Mevrouw CMM Rijk:

“Theatraal verwezen naar Psychiater.”

Theatraal, querulant, zo sta ik bekend bij huisartsen en assistentes.

Helaas ook bij een groot deel van mijn familie.
Verdriet maakt soms vals.

Hij zou me ongetwijfeld corrigeren – hij herkende me niet in het rapport- maar zei wel:  “er staat theatrale presentatie”
Tragedies zijn theatraal, zegt de dramaturg in mij, niet aanzetten. Subtiel.

Er bestaat geen ANTIDOTUM TEGEN DEZE AESCULAPEN.

RECEPTION and PERSCRIPTION

Ik zal dat  op mijn Weblog zetten…handig ban op Facebook daar even rust.
Moorden kan, daar beelden van laten zien (foto muzelmannen Auschwitz) muzelmannen 2jpg
mag een geschiedschrijver niet doen. Deze foto vond SCEN arts Rijk, MIlD, ze zei nl.:

” versterven is mild” een onzinnig woord.

Een schorsing van drie dagen, omdat het niet eerste keer was. Alsof ik dit uitgevonden heb, ook dat was actie. En waar had ik die foto vandaan? Juist FACEBOOK.
Geschiedenschrijving is niet mild.
EA311296-40CF-437D-BD41-6C356EC22C63

Het recht in Nederland.

Vrouwe Justitia, is niet alleen geblinddoekt, maar ook monddood gemaakt.

Uw niet Aflatende Actievoerende Auteur, daar ben ik trots op.

“De waarheid en niets dan de waarheid en god almachtig bestaat niet.”  
En dan blijkt met behulp van de huidige huisarts, dat je  “ALLEEN MAAR EEN NEUROBORELIOSIS hebt” Haar EXPERTISE, mijn GEHEUGEN. 1986 Tekenbeet en wis en waarachtig naar de huisarts. die verwees naar een huidarts. NIETS MEEGEDAAN.


En nu heb ik volgens de vorige niet “meegewerkt” toen mevr v. L.
hem 3 1/2 jaar geleden in mijn bloed aantrof, bij toeval met de mededeling: “altijd wil je iets vinden, maar dit had ik NIET willen weten.” her very exact words  Ik was al te ziek.

Over Mevr v L mijn onvermogen laten behandelen. Ze wist toch niets toen ook al 30 jaar niets gevraagd niets uitgezocht. Hoe klein/ nihil de kansen waren.
😔
VROUWE JUSTITIA IS MONDDOOD🤐 IK NOG NIET.

😡😭😢😰🗣🗣🗣🗣 ik huilde bittere 💧💧💧, maar moe kwam niet.
Die is dood. Ik ben er voor haar geweest en hoe. En zij voor mij? NOOIT

Hondsbehandeld in die praktijk, mede door de assistentes. Hoe konden die weten, dat ik een (oud)psychiatrische patiënt was en niet bedlegerig? Een goede hulp – die had ik toen nog- belt bezorgd de praktijk. Ze herhaalde hardop het antwoord.

“IS ‘ZE’ BANG?”  “Hoezo?” zei Ruth  “Mevrouw is ziek.”

Jaren later belde ik stikkend van benauwdheid voor het eerst van mijn leven de noodlijn, onverstaanbaar, geen lucht. Die schakel je niet door naar de huisarts, nee je pleurt neer. Diverse malen herhaald. Om me heen gaan sms-en. Iemand bereikt, hij belde de praktijk en stuurde mij een sms -je. “ Je wordt gebeld” Hij was psychiater, hij moest toch zeggen wie hij was. Je kan als wildvreemde geen arts voor een ander bellen. (Mevrouw van L.  heeft me eerder opgedragen berichten te verwijderen en dreigde met maatregelen. DOEN DENK IK NU, WIE WEET KOMT DAN DE WAARHEID BOVEN TAFEL. Ik heb geen geheimhoudingsplicht noch een eed afgelegd. M.i. vele malen meineed, beschuldigingen, die er niet om liegen Onwaarschijnlijk gezien de geschiedenis, maar voor alles is een eerste keer. Vechten doe je nooit alleen voor jezelf. Een waardig dochter van een verzetsman.)

Briljant: je wordt gebeld”. Herhaling met ‘uw psychiater belde’ nog gekleurder. Uiteindelijk was de huisarts op de hoogte en kwam.😍 Ze trof me benauwd en uitgeput aan. Belde ook mijn neef, “erg achteruit gegaan.” Opeens, geïrriteerd zei ze: “Nu ben ik het zat” Ik schrok, dacht mij. Nee: “Ik maak hier een interne klacht van.”
Inmiddels, de noodlijn hoort rechtstreeks bij mij terecht te komen Hoe luidde deze?
“OOK PSYCHIATRISCHE PATIËNTEN KUNNEN ZIEK ZIJN!” 👹👿👹🤯🤯🤯🤯 Is daar ooit iets meegedaan? WEL NEEN! Is mijn naam ooit gezuiverd?

Wanneer. o wanneer, wordt het aparte/gesloten rechtscircuit van deze beroepsgroep opgeheven?” Een macht meer dan schandalig.

Ze heeft nooit begrepen, dat ik mijn vertrouwen in haar opzegde. Geheugen problemen of pathologische leugenaar? Want artsen zijn niet anders dan andere mensen. Gewoon een afspiegeling van de maatschappij! Ook ik, met niet minder hersenen dan IL MEDICI. Veel meegemaakt, gepokt en gemazeld. Je koopt niets voor je gelijk als je hulpbehoevend bent. Nu ik toch bezig, behalve een normaal strafrecht, nog een belangrijk punt. De verplichting als je ooit met de psychiatrie in aanraking bent geweest, dat bij SCEN-procedures een psychiater moet worden ingeschakeld.

Een beetje arts dient te weten, dat in oude traumata roeren gecontraindiceerd is.

Die sectie zou dan ook categorisch moeten weigeren.

 

,

FA2755D1-DACD-460B-A195-E511125D8313.png

 

DIE STRIJD ZET IK VOORT, WETEND VECHTEN WINDMOLENS. VERSTAANBAAR TELEFONEREN? ZELDEN. VERSTAAN? ZELDEN. Stem en gehoor. TOT AAN MIJN LAATSTE SNIK.

Gedumpt  en beschimpt op Facebook, omdat ik “ dichten op/ bij het spoor muzikale omlijsting Filistijnen smakeloos vind” had een andere betekenis en de Filistijnen kon je ook anders interpreteren. Jammer, ik denk daar niet zo over…
Conformeren nooit meer.

Een Reactie op “Recepties Hooglandse huisartsen. Medisch Falen! (On)recht Manja Croiset

  1. Het is onbegrijpelijk, schandalig, kortzichtig en meedogenloos om de “diagnoses” theatraal en querulant mee te wegen bij een euthanasie. Men hoeft slechts te beoordelen of het lijden uitzichtloos en ondraaglijk is en dat de lijdende haar of zijn situatie kan beoordelen. Manja bewijst al geruime tijd dat aan deze voorwaarden is voldaan en met haar zie ik haar behandeling als een groot onrecht.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.