62 jaar geleden mijn beste lagere schoolherinnering Manja Croiset

Op het idee door Loes vd Kaay.

Bij Ritme en Rijm schoolradio , het leukste ooit.

Ja Petert van Abbe diezelfde Elisabeth Wolff.

Mijn kennismaking met poëzie .

Ik heb een rijke geest er zaten twee boekjes bij, ik ken ze allebei uit mijn hoofd.

Maar dit de mooiste.

Hij was ooit ook op leestafel bij raad de dichter, Tiba was me een fractie voor.98EE4E22-F69A-4187-9851-993B6AA126BCdeze van mij zou iemand op muziek gezet hebben nooit gebeurd, als iemand anders zich geroepen voelt?

Lagere school 6e klas Met de beroerdste hoofdonderwijzer/ bovenmeester Dobbe, verrek hij woonde In de Wouwemanstraat, Jules en Puck hebbben er Lang gewoon of woonde J. Dobbe In de van Wou straat de hork.

Ik noemde hem in de speech bij mijn moeders crematie.p

 

 

 

2 Reacties op “62 jaar geleden mijn beste lagere schoolherinnering Manja Croiset

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.