Dank (SCEN)artsen. Manja Croiset

 

Het is niet te dragen , geen dag. Was ik maar in oorlogsgebied en doodgeschoten.
Bloedserieus.
Dat het zo ver heeft mogen komen.
Dank(SCEN)-artsen
En ik ben compos mentis, ik weet wat ik zeg.
Geen mens te bereiken.
Als de hel een nooduitgang had, zou het de hel niet zijn.
E50E9C46-B39F-43F7-B536-97091252A12A
“ ik heb mijn leven geleden”
88AFAAE8-2B2C-44B6-BB67-BA6DF543AEB3

2 Reacties op “Dank (SCEN)artsen. Manja Croiset

  1. Het is toch waarlijk krankzinnig, dat er inmiddels drie artsen zijn, die Manja Croiset hebben aangeraden suïcide te plegen.Ze heeft het keurig als aanklacht geboekstaafd, in Krantenkop en Van Kameleon tot Activiste.

    Like

  2. Het is al voor de zoveelste keer dat ik hier schrijf dat de gezondheidszorg in Hoogland volkomen tekort schiet. Manja Croiset , deze dappere, zwaar lijdende vrouw heeft dringend de hulp nodig waarom ze vraagt.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.