Een vreselijke dag. PIJN! Manja Croiset

Dit leek mijn dag een beetje goed te maken. In een adem met Wislawa Szymborska

Dettie van leestafel moest eens weten? Maar de zoon van V niet goed.

aan hem droeg ik deze op

https://www.bruna.nl/boeken/de-odyssee-van-mijn-bestaan-9789402172560

Een van de weinige echt erudiete Facebookconnecties, er zijn er meer zoals Frank Diamand, maar dat is Barlaeus.

Verworven voor antiquariaat Leida Torck (digitale catalogi op aanvraag): 1. Manja Croiset. Een traan met een kwinkslag; gedichten of gedachten – 2. Enzensberger, Hans Magnus. De grote volksverhuizing; Drieëndertig markeringen; Over enkele bijzonderheden bij de mensenjacht; vert. uit het Duits door Marion Offermans – 3. Gerard Rothuizen, Renée van Riessen en Anthonie Runia. Aan de Jabbok; religie en rebellie in de poëzie van Emily Dickinson – 4. Wislawa Szymborska. Dubbele punt; Gedichten; vert. uit het Pools door Karol Lesman

Manja Croiset “Wat zien ik? “ Niet mijn beste. Voor mij de waarde, hij verscheen op de dag dat mijn vader overleed, die datum is er nog snel bijgezet. Bij sommige, zou je mijn stem , ‘moeten’ horen! Dat kan.
Toch wel leuk. Dat ik fossiel ben, weet ik.
Verkeer ik in goed gezelschap.
Dank je Wijnand.

‘Mijn vader’ kwam ver in Turing. Hij heeft deze nog gezien met zijn toestemming en gepubliceerd in het boekje. Bij zijn overlijden met andere beelden en muziek op het samenzijn voor zijn crematie, ik weiger dat plechtigheid te noemen.
Het laatste ‘goede moment’ en famille?
Manja Croiset
Wat ‘zien ik’ een niet bijster goede film, zogenaamd taboe doorbrekend.
De scène dat Carry Tefsen in het Concertgebouw over de handen van mensen heenloopt, maakt het tot een farce /ridicule en een belediging voor publieke vrouwen!

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.