Ik Manja Croiset, beschuldig Simon Hammelburg van het toebrengen van geestelijk letsel en Voor het verspreiden van Laster over mij.

Krantenkop of Doofpot? Dit * is smaad! 

Toebrengen van geestelijk letsel.Je kan er mee weg komen Simon Hammelburg door publiekelijk je verontschuldigingen aan te bieden, minimaal een landelijk dagblad.

Ik Simon Hammelburg verklaar, dat ik ten onrechte heb rond gestrooid:”De gekte van Manja Croiset heeft niets van doen Met de Shoah” en winst van jaren naar de namenwand, plus voor alle ‘gekken ten gevolge van de Shoah’ waar je erzelf dan ook een van bent. Maar wie weet…Nee, laat IK het netjes houden. Geen oog om oog tand om tand! Maar die andere wang.

Kun je erbij zetten in je boeken. De boeken van Manja Croiset is geschiedschrijving, mijn boek, is gebaseerd op waargebeurde feiten, maar een ROMAN, dat heb je er wel correct er op staan, maar ik denk dat het merendeel het niet zo leest! 

Juridisch ingedekt. Nou, tegen teveel Faceboekaniers heb je dit gedebiteerd.

Triest In het wereldgebeuren, waar het antisemitisme hoogtij viert, dat er niet de handen ineen wordt geslagen, maar het licht in elkaars ogen niet wordt gegund.

Je hebt me geblokkeerd, maar ik twijfel er niet aan dat dit gaat circuleren.

Mijn voornaam alleen al!  In wezen zit ik Met mijn gezondheid hier niet op te wachten…

En dat alles door deze associatie.

In mijn kinderherinneringen, vertel ik hoe als enige uit de klas het woord proza kenden. Wie schrijft er in mijn Poeziealbum…

Gescand blader het door WEG. ALLES IS HIER WEG!

Een foto ge maakt door mijn zwager uit Israel die voor op 

“een schreeuw door de tunnel” zit en zo veel meer.

Gut, leuke associatie ( het zal nog wel in stock zijn) vroeger was alles in de Hollandsche Schouwburg echt, o.a. de brief van Manja Tuschinski, nu is alles gescand.

Hoe zou ik hier nou toch bij komen.

Manja Croiset

http://hanneketinorcenti.nl/odyssee-bestaan-indrukwekkend/

https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/a%2Bwink%2Bin%2Bthe%2Bdarkness%2Bmanja%2Bcroiset/N/0/Nty/1/search/true/searchType/qck/defaultSearchContext/media_all/sc/media_all/index.html?defaultSearchContext=media_all&Nty=1&search=true&searchType=qck&searchContext=media_all&section=main&N=0&Ntt=a+wink+in+the+darkness+manja+croiset&langua

https://www.bol.com/nl/f/over-de-shoah-die-nooit-voorbij-gaat/9200000027390041/

Als die vader nog leefde dan zou hij zeggen:” heb je het niet moeilijk genoeg”
nou en hoe, maar ook een dochter van hem de Verzetsman en de Appel valt niet ver van de sram

9283984C-8144-4723-BE18-F502F2F1DEBB

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.