Een kijkje in de boekenkast van; Hanneke Tinor- Centi

Ga allleen naar mijn kindertijd. ( boek was van mijn zusje)Paulien, Pien en Peggy, waarom ik dit kies een van de drie krijgt een boek van een beroemde schrijfster, ze houdt het vast en staat naast een stapel van dezelfde boeken en ze wordt beschuldigd van diefstal. Ik zie fragmentjes en realiseer me hoe groot het gemis is van geen boeken meer kunnen lezen en geen muziek meer kunnen luisteren. Dag Hanneke.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.