Het eindeloze medisch circus. Manja Croiset

H “het heet, dat er voor alles een oplossing bestaat
dat is natuurlijk niet zo”

Ik wou nog iets toevoegen, maar zwijgen is verstandiger, schandalig blijft het en zo dom en ARROGANT
Wat hij, maar ook ik in een vingertop hebben, kunnen ze geen van allen aan tippen en alles in naam der wet en zorgvuldigheid…

EERDER:
“TEGEN DEZE AESCULAAP BESTAAT GEEN ANTIDOTUM,”
NU HET NEEMT EPIDEMISCHE VORMEN AAN.

Twee psychiaters.

“De ene gek tegen de andere, zullen we samen iemand bezoeken en voor gek verklaren?” Kan natuurlijk niet online dan vinden ze dat ik discrimineer.

De oplossing de Roos van Leary. (Rollenspel in de psychiatrie)

Ik de psychiater en zij de patiënten….
Maar het is niet grappig en ik heb de kracht niet.
Officieel nu ook door meer SCEN artsen verklaart, er kan niets gerevalideerd worden. Steeds meer functie verlies. Mijn tweede oog wordt ook blind, tweede oor gaat hard achteruit, zeldzaam dat ik spreken kan, opvallend hoe professioneel dat incidenteel kan zijn.

Een ijzeren wil, telkens weer bewezen, hulpen zijn daar ook niet dol op,mijn huis mijn regels. Dit stopt dus niet, ik ben niet in staat om die TWEE psychiaters te ontvangen. Ja, ik ben bang, moet u eens doen 6 jaar in een kamer? Nogmaals ik kan dat niet, daarvoor moet ik naar mijn desktop, maar de hele zooi in een boek. Alle rapporteur alle indicaties.
Ja, mensen zijn geschokt, medicus of niet. Ik had dit mijn ouders niet laten aan doen, geen familie geen arts,slaat Met zijn vuisf op tafel.
We waren het er overeens . Klaar anders is dat verpleegtehuis onvermijdelijk.
Nogmaals er is zwart op wit door meer artsen, dat ik steeds meer inlever.
Wat komen ze nog doen? Kijken of ik emotioneel nog Winst kan boeken.
GESTOORD! Weten dat je al je zintuigen verliest.
Winst kan boeken. Boeken te over, maar geen Winst en ik heb een pleidooi gehouden. Ook dit zou ik doen, zijn het er twee, een formulier moet worden ingevuld. Een ander vragen? Ik ben alleen. Mijn ID is niet ondertekend.
Verklaring van het gemeentehuus. Nee,conversie is niet gevallen en dan nu twee…
Natuurlijk komen er adviezen, maar ik kan niets.

MISBRUIK
T U I G
Nee niet voor alles is een oplossing.

Ook dat waren we eens, een harde kun je een strijd mee aan gaan.
Iemand, die lief is lief en okay. Maar hoedt u voor lievig, taaislijm kom je niet doorheen.

Brief aan mijn huisarts.
Ga jij nu zeggen afmaken? Ik was onderweg. Ik dacht ze zien toch gewoon dat het niet gaat. Ik kan niet meer incasseren. Ja, ik ben bang en in toenemende mate. Hoe kan het anders functies verliezen. Goed GA heeft dat bevestigd, maar dat had J van H in een eerder stadium ook verklaard en zijn specialiciteit. GA zei niet depressief integenstelling tot A van E.
Toch, dat heb je gelezen, moest ik kunsten vertonen, die te hoog gegrepen waren. Dat heb ik dan nu toegelicht. Maar mijn neen, was echt chantage… Ik moest iets doen te hoog gegrepen met alle gevolgen vandien.
Ze moesten me bij mijn uterus extirpatie zo wat mijn bed intrappen… Ze kwamen ongerust aanvliegen, toen ik driftig overeind vloog, toen de bijbelse boodschap op mijn bed werd gelegd. Mijn verzoek dat mee te nemen werd gerepliceerd:“ met dat kan geen kwaad“ Jaren gristelijk inrichting achter de rug. Ik vloog overeind en kwakte het de gang op. De hoofdverpleegkundige kwam uit eigen beweging, verband er onmiddellijk af. Gelukkig geen klapbuik.
Ik weet het nu echt niet. Twee stuks, baat het niet dan schaadt het vaak wel. Hoe kan ik emotieloos zijn onder blind en doof worden en zoveel meer.
Dit is echt gestoord en nee dan is het niet afgemaakt. Geen koud watervrees. Ja, die heb ik wel, koud water veroorzaakt ook pijn. Anja liet uit haarzelf weten, dat ze helaas vol zit. Ik denk ook, als het dit keer niet makkelijk gaat met die tandarts, dat hij wel alle begrip zal hebben en ik ook gewoon kan zeggen, wat er speelt…

Manja

Het leven dat niet bedoeld was en dat Leitmotiv is gebleven.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Manja-Croiset

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.