Correspondentie e.a kopieën . Manja Croiset

Aan Hal.
Tegen de ochtend in slaap, er zijn hier 12 huizen verkocht een herrie zo erg, iedereen zou gillend weg rennen. Nu stil, maar beroerd de occi. En hoezo mensenschuw? Als je de juiste mensen maar treft en zonder macht over mij. Ik had al een connectie met Aaltje van Zweden op Facebook. Een foto van een jonge Jaap en Theo Olof. Ancient Music en ik vertel iets ook over Herman Krebbers een paar maanden geleden overleden (vraag of hij ooit over die schouderblessure is heen gekomen) en Quirine Viersen reageerde, nog een connectie erbij. Normaal op Facebook elkaar welkom te heten. Altijd obligaat gezwam wat fijn, dat we nu ‘vrienden’ zijn. Ik doe dat anders, privé zeggen. Fb jargon, vriendschappen roep je niet uit maar groeien. Ik had in de chatbox al het een en ander gezegd en aan haar vrienden connecties en fans me geïntroduceerd met.
Music is a hug

1A7C4ABA-D77D-4D0C-B58F-64DCC3732C15
Mensenschuw? Niets mis met mijn sociale factor. Met de verkeerde mensen en teveel pijn vaak getriggerd door anderen, tja dan ben ik niet aimabel. Dit kostte moeite mijn schouder door Marjolijn en mijn occi heel erg en nu dan stil maar er zal nog veel volgen. Ik ga dat traject dan maar doen.

L: ‘ met Hal. ‘ Nee, die heeft zijn portie wel binnen. Iedereen denkt maar op commando. Als ik te ziek ben om te praten, duidelijk. Gaat het iets beter,  zeg ik wat meer, dit zal ik niet zeggen, dat ik het liefst ongepland zelf zou doen.
En zo lang er nog psychiaters zijn die een ‘waanzin festival ‘ organiseren, kunt u die beter onder behandeling nemen. Het is belachelijk, dat ik hiertoe gedwongen word door mijn verleden.
Ik PIJN door. Liefs Manja

Facebook. Dokter van de Ploeg overleden. R.I.P tot de zoveelste macht.

Manja Croiset:
Zojuist, zei ik bij iemand anders hele generaties verdwijnen.
Sjoukje Hooymaayer is overleden, dat ze terminaal ziek was, was bekend.

Moge haar naasten behalve verdriet ook mooie herinneringen koesteren. Ze was natuurlijk veel meer dan dokter v.d. Ploeg in zeg eens A. Ik hoop dat de laatste periode op een zo goed mogelijke wijze verlopen is, met palliatieve zorg en veel liefde.

Maar nog geen 80 is hedentendage niet oud. Heel vreemd, dat ik ook al onder de geriatrie sorteer.
Manja Croiset
( niet vermeld, dat ik haar wel ontmoet- niet echt bevriend-dat is een dikdoenerij, die ik niet wens)

Reactie Leontien van Mourik
Een verdrietig bericht dat je erg mooi hebt verwoord. Je bent ook een verslaggever, Manja!

Hal, ik was toch wel achteruit gegaan, maar een ander verloop dan wat ik ervaar als 5 jaar aaneengesloten beledigingen en mishandelingen.

Dit eerder aan oogappel…
Liefie, vast niet verbaasd. Marjolijn blijft Marjolijn. Ze ging vanmorgen boodschappen doen en dan koken. Net is ze boven, mat foto papier. Zeg dan dat je glans wilt. Ik: “dat heb ik gedaan!” Nee.
‘Jawel. Marjolijn, terwijl jij douchte heb ik je een boodschappen lijstje gestuurd’ Niet gekeken. Nu is ze terug om te ruilen wel nu weer even rust. En dit wist ook wel vannacht weinig geslapen de tweede pil een retard, vertraagd gewerkt. Nu iets uitgerust, minder bang en als al dan zou euthanasie ook makkelijker gaan. L. snapt dat nu.

Tegen Marjolijn laatst over Puck als je haar steun wilt betuigen dood mammie, scheiding Vincent. Dat kan niet, jij zegt daarvan haar manier.

Prima.

Maar wat is er mis met de mijne? Ik had het nl. over de politiek.

‘Ik begrijp jou niet altijd nare dingen!’’

“Punt 1 nooit gedacht, je zuster de schijtlijster een activiste zou zijn. Plus ik ben geen feestbeestje, maar als ik meer kon dacht je dat ik met mijn meiden en jullie niet ook genoten had? En mijn voordragen. Maar. O, wat leuk een boekpresentatie of concert. O, wat leuk, terwijl ik hier lig?”

 

Opeens had ze haast….

Daaag!!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.