Gederailleerde maatschappij. Manja Croiset

 

Een schnitt uit een discussie op Facebook. Nu een monoloog/ column.

Johanna Ten Dam niet exact dit incident, het is veel structureler. Niet eenvoudig te verwezenlijk te lang gederailleerd, er moeten rigoureuze serieuze politieke veranderingen, geen lachende zakkenvullers. Dat kan niet in een keer, maar dat is dan een item waar het ‘slechts’ economisch is, neem de dividend belasting. Ja, de regering is democratisch gekozen, maar de democratie is ver te zoeken. Ik zeg rigoureus en weet ook dat het maar stapsgewijs gaat. Maar om bij dit naar verhouding eenvoudige onderwerp te blijven. Vorige eeuw in Amsterdam de demonstratie tegen de kruisrakketten, dichter bij de 2 dan 1 miljoen. De situatie van nu veel ernstiger, geen vliegen afvangen op onderdelen, handen ineen en in actie komen. Wil ik nog wel een stapje verder gaan, duidelijk scheidslijn tussen vluchtelingen en economische immigranten. Dat gezeur, echte vluchtelingen, moeten verzorgd opgevangen, die zijn er niet aan toe. Hulp geboden er moet aan alle kanten duidelijkheid en nee, hier geboren kinderen mogen niet uitgezet. Geen sine cure, doordat er decennia in te lopen en dat ook nog de immens oplaaiende jodenhaat.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Manja_Croiset

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.