Natuurlijk waren wij ook denigrerend bezig. Meestal raak ik overstuur nu niet en dat lijkt me goed. Manja Croiset

https://unitedwithisrael.org/watch-what-happened-to-the-arab-worlds
-jews-finally-an-answer/#.W0dK2oIxHqs.facebook

Tom, Al vertel je het 100.000 keer en ook hoe de staat Israël is ontstaan, dat Palestina nooit bestaan heeft, Brits mandaatgebied onder andere onder Montgomery… het helpt geen…. “De joden zijn het uitverkoren volk” waartoe? Pogroms, We hebben jezus vermoord enz.

Welnee Manja. Het is alleen maar jaloezie dat de Joden nu eenmaal slimmer zijn. Kijk alleen maar naar de Nobelprijzen.de Joden maken 0,02% van de wereldbevolking, maar winnen wel ruim 23% van die prijzen!

Tom theorie, is dat niet zo geworden doordat de joden door de eeuwen heen zo gediscrimineerd werden, gedwongen sublimatie en daardoor geleerd te leren en te vechten en zo ver boven gemiddeld zijn geworden? En slim heeft voor mij de pejoratieve lading SLUW, slim wil ik weer worden in het Engels… Ik hoop dat je me dat niet kwalijk neemt.

Ja, dat is de reden Manja en je moet het noemen zoals je wil.

Wim van Os Tom Furstenberg ja, ja, daar hebben veel lol van gehad: mensen, die vonden dat ze superieur waren. altijd weer met totale eenzijdigheid, minachting van de normale “mainstream media” en vanuit een extreme slachtofferrol. eerst domineerden de joden de wereld, nu de arabieren/ moslims. 1 moslim “kardinaal” zou er mede de oorzaak van zijn dat hier 100.000 zijn vermoord. joden deden niets tegen deze man, geen nsb-er die moskeeën ging bouwen, suikerfeest vierde of bij een imam langs ging voor goede heilige raad. Brallende moslims hebben het vooral over maagdelijkheid en huwelijk en homoseksualiteit. Nooi was er meer sex buiten het huwelijk en nooit waren homo’s zo zichtbaar. dominatie? waar? We horen de furstenbergen niet over Opperrabbijn Aryeh Ralba van de Joodse Gemeente Amsterdam en zijn ondertekening van een verklaring met “De Torah verbiedt homoseksualiteit, en dat heilige boek ‘verbiedt niet iets dat onmogelijk is te vermijden’. Door ‘negatieve seculiere invloeden’ wordt onze boodschap bestempeld als haatdragend en homofobisch, aldus de verklaring. De ondertekenaars vinden het juist ‘harteloos en gemeen’ om de homoseksuele medemens aan zijn lot over te laten. Volgens hen zijn onbehandelde homoseksuelen veroordeeld tot levenslange eenzaamheid, en zijn therapie en teshuva (berouw) geboden.”, daarna iets zegt als “wir haben es nicht gewusst” en, letterlijk (parool, 27 januari 2012), “… Joden die volgens de Torah willen leven, [moeten] homoseksuele neigingen wel in bedwang houden en kunnen ze daar ook begeleiding bij krijgen.”
We horen de furstenbergen niet over de shaspartij (7 leden in de knesset): Shas opposes any form of public expression of homosexuality, including Gay Pride parades, especially in Jerusalem. Shas MK Nissim Ze’ev accused the homosexual community of “carrying out the self-destruction of Israeli society and the Jewish people”, calling homosexuals “a plague as toxic as bird flu”.(Ilan, Shahar (29 January 2008). “Shas MK: Gays are causing Israeli society to self-destruct”. Haaretz. Retrieved 17 June 2015.) We horen de furstenbergen niet over Isaac Bezalel, the Haredi Shas Party spokesman, said: “The Haredi public is not yet open to women serving in the Knesset.” (Michele Chabin (28 February 2015). “Israel’s ultra-Orthodox Haredi women form political party”. USA Today. Retrieved 18 June 2015.)

( ik heb dit niet echt gelezen, niet mijn taal)

Geachte heer van Os, is het juist, dat mijn indruk is dat u generaliseert? Dat jullie, nu opeens Furstenbergen heten, zo ook ik. Ik houd er van mensen met woorden te bestrijden, maar als mijn interpretatie klopt dan is dat onbegonnen werk. Daar is zo gezegd geen kruit tegen gewassen. Mijn sexuele geaardheid gaat u niets aan, wat anderen doen moeten zij weten. Zullie is zodenvolk. Ik ben geen lid van de joodse gemeenschap, ik wil niet in Israël wonen, maar ik strijd wel voor rechtvaardigheid en hoe groter de jodenhaat des te meer de furstenbergen met totaal verschillende opvattingen, de handen ineen slaan. ( leuk toch he taal, kruit slaan) Ik laat het hierbij, ik neem aan al gebruiken we dezelfde lettertekens, we geen syllabe van elkaar begrijpen. Met excuses aan de heer Tom Furstenberg, ik heet nl. Croiset. En ik benadruk, dat ik heel graag ongelijk heb.

Manja, doe geen moeite. Mensen als van Os zijn onverbeterlijke rooie rakkers. ( ben ik ook) Zo ken ik er nog een paar. Verdiepen zich niet in de problematiek en kunnen ook niet nuanceren. Slikken alleen die zaken die in hun straatje passen. Echt – verspil er geen tijd aan. Je zult zien dat hij weer een ellenlang betoog zal komen waar geen touw aan is vast te knopen.

Tom, laat hij zich dan maar aan dat touw opknopen. Zo meteen word ik geblokkeerd ivm agressie.

Manja, bedoel je dat touw dat hij al zijn hele leven om zijn nek heeft waarmee hij uit de klei is getrokken?

Tom, ik begin toch te lachen en dat is dan trilpudding, foei nu je discrimineert.
Ik doe er nog een schepje boven op. Hij is een gefrustreerde castraat. Overigens doet lachen pijn.. Het was genoeg en een genoegen.
Tom, ik schreef wel een stukje, maar wond me niet, de ossen lezen nooit als de furstenbergen opkomen over de door jou voornoemde zaken. Zeer selectief wat in hun kraam te pas komt. Uit welke ‘groep’ dit osje? Toch even kijken of hij lid is van een kerkgemeente. Daar ga ik dan een woordspeling mee maken…
De Furstenbergen, wij zijn dan Royals. Tja, Wimpie ook, misschien een beetje dom, maar nu ga ik trachten wat te rusten…

Manja, ik neem aan dat je ook gelezen heb dat van Os nog meer domheid ten toon spreidt dan we hem toegedicht hebben! En hij meent zich te kunnen veroorloven commentaar op de toestand in het Midden Oosten te geven!!!!!

Tom, nee, ik werk aan een tekst waar ik niet uitkom, het was me ontgaan. enerzijds niets gemist, in het kader van de Weltschmerz goed om zoiets samen te doen. Wim van Os beheerst u Nederlands? Kent u het woord badinerend. Het is even voor alle duidelijkheid GEEN RITUEEL JOODS BAD, u noemden ons furstenbergen u heet van os, inkoppertje gecastreerde stier u mag beledigen. Wij, nee ik, spreek niet namens anderen, maak er een soort cabaret van. Ik zal nooit zeggen:” je suis Charlie Hebdo, je Suis Manja Croiset une femme en omdat u dat wenst une juive.” Dat vond Hitler ook. Was het niet zo. Zalig zijn de eenvoudigen van geest,zij zullen het koninkrijk Gods beërven. Daar val ik niet onder. U wel, alleen geen idee wat dat is.

Tom Furstenberg
😀😁😂🤣😃

Manja, eigenlijk jammer voor van Os en cs. dat er geen Joden zijn betrokken bij conflicten in Syrië, Eritrea/Ethiopië, Myanmar, Nicaragua en 33 andere conflicten die er momenteel woeden in de wereld want had hij ook daarop commentaar kunnen uiten en niet alleen Israel.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.