Voedsel, hulpverlening KZ Manja Croiset

Iets dat bedorven is, zal ik nooit eten. Van mijn vader geërfd. Mijn ouders in mijn kindertijd weg. Mijn moeder naar een speciale viswinkel paling gekocht. 

1 hapje en gestopt, of mijn zusters het niet proefden of mijn moeder niet teleur wilden stellen? De oudste werd letterlijk doodziek. De ander kotste alles onder. Ook rot maar kwijt. Zij heeft het nooit meer gegeten of uiteindelijk wel? 

Waar ze nu woont, kan dat niet.

Het zal zo‘n jaar of 10 geleden zijn. 

Mijn moeder had hertenbiefstuk gekocht, ze nodigde me uit. Er waren drie stuks, mijn ouders aten, ik nam een hapje. Brrr..

“Odo, proef jij eens!” 

Aldus geschiedde en kwatte het uit… 

Mede daardoor overleefde, hij. 

Bedorven voedsel werd gevreten. Hij niet.

Ik heb er een neus voor en nu beschimmeld eten, pannen en ga maar door. Ik heb het zooo gehad. En maar betalen en grote waffels. Slechte naam op de Hulpgids, nee de Hulpgids bij mij. Ik had een deels anonieme sollicitante, met de gegevens, die ik wel had toch achterhaald. Mevrouw kwaad, dat deed ze pas na kennismaking. Hoe kun je nu solliciteren zonder naam en adres achter te laten. De nieuwe vandaag Zzp-er. Rekeningen, daar deed ze niet aan. 

Onzin, dat heb ik nu maar eens gedelegeerd aan mijn vertegenwoordiger. 

Dan word ik op mijn ziel getrapt door een dierbare. Als ik niet morgen een topper op bezoek kreeg dan wist ik het wel. In wezen weet ik het.

Wanhoop, suïcidaal…

Ach we hebben allemaal wel eens wat, 

na morgen dagen alleen.

Een andere Fb er zeurt aan mijn kop met zijn verhaal, een heel gewoon leven, maar een familielid doodgegaan bij de Arbeitseinsatz.

Een ander iets ouder dan ik, ik moest respect voor hem hebben hij was 80. Hij had wat honger gehad, maar zo’n lieve moeder, ze had het eten uit haar mond gespaard.

Simon Hammelburg, na een geweldige recensie van hem op Manja en klinieken, waren de ogen niet gericht op Kwatta. Over kotsen, hij kotste me uit:”vroeg aan mijn fans of ze een alias van mij waren en bazuinde rond geestesziek, niets van doen met de Shoah en met name dat laatste!”

Eerder schreef hij mijn honden hebben een beter leven dan jij.

Een of andere gemankeerde dominee. ‘ Dompey, jij moet nog veel leren’

Ik heb het niet genomen of ze dat leerde bij theologie? Sociale vaardigheden.

Spreek je zo op de kansel en tegen je gemeente.

Het was een liefkozing. “O, dominee, ik wist niet dat wij een relatie hadden.”

Mijn mond houd ik niet, maar ik lijd er steeds zwaarder onder hoe komt de nacht om? Hartritme stoornissen. Ik wil de opdracht uit het boek halen.

ook hij

manja Croiset

dag later en hij prikte er zo doorheen, maar ontheemd blijf ik

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.