“mijn oogleden zoeken elkaar” Manja Croiset

Vita Horribilis exit, alles wat er goed in was, hierheen en zoals gezegd de stellingen bij “dr. Honoris Causa” naar “spelen met taal.” Categorie medisch.

C7D4015F-B683-4821-BB56-511F537C1A0F

 

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Manja_Croiset

2 Reacties op ““mijn oogleden zoeken elkaar” Manja Croiset

  1. Ik heb even wat ziite associeren met de de vier woorden hierboven: “mijn oogleden zoeken elkaar.” Ik heb er nooit bij stil gestaan dat we vier oogleden hebben. Twee bovenste en twee onderste. Zo gezien kan jouw originele observatie dus ook een knipoog betekenen. Dus ik dacht ook weer meteen aan een van jouw boeken:
    “Een knipoog in de duisternis”. Later meer.

    Like

  2. Misschien een beetje dom dat ik in eerste instantie alleen aan het bovenste ooglid dacht. Maar onder encyclopedie.nl is een van de definities: huidplooi boven het oog die het oog kan bedekken. Ook in andere definities spreekt men slechts over EEN huidplooi.
    Wat mijzelf betreft: mijn oogleden zoeken elkaar al jaren zodat ik steeds kleinere varkensoogjes krijg.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.