Voustoyeren. © Manja Croiset

Nieuw woord. Naarmate ik ouder word, zijn er steeds meer mensen, die u zeggen, ook als je voorgesteld hebt informeel te zijn. ( zijspoor, wel de hik van alle ‘hallo Manja’ bv internet bestellingen, ik vul nooit meer mijn voornaam in) soms is het u en wel voornaam, ook omgekeerd. Ik ben het voustoyeren gaan noemen.
In Vlaanderen is die tussenvorm, normaal.

 

Eigenlijk nieuws item waardig. Verder echt niet te geloven, niet alleen dat het de schoonmaakhulp niet lukte binnen te komen, ook als dat wel zo was, dan nog.

voor vandaag nog eten boven, maar fruit al niet meer.

misschien nog eten in de vriezer, eigen bijdrage gaat door, maar hulpt die is er niet en nee, ik ga niet in ‘verpleegtehuis’ dan word ik omgelegd en kunneb ze me afleggen

gewoon in Nederland en nee, ik hoef niet een of andere kakel kip aan mijn hoofd.

typen gaat, praten niet.

Toen mijn moeder 24 u zorg had. Wie kookte er? Mijn oudste zus en dan nog kreeg ze het zelden. Waarom mijn zusters die dames wilden tracteren? Ik heb menig hulp wat cadeau gedaan. Maar die hadden dat VERDIEND! En ik deed dat zelf…

Kijk daar word ik bang van, fijn toch BANG zie je wel PP

Manja Croiset

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Manja_Croiset

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.