Luguber, logisch dat mensen me niet geloven. Medische Missers. Manja Croiset

LUGUBER, misschien 1 x hulp deze week.
Zelfs dat niet zeker. Al lang onverantwoord MIJN KEUZE. Nu durf ik geen stap meer te zetten, ik val. Mijn gevoel, slechte hulp is geen hulp onveranderd/zelfs versterkt, na het verbijsterende bezoek van de praktijkondersteunster gisteren.

Vestibule is niet fit genoeg. Begrijpt/weet voor zover dat kan… Bovendien, hoe fijn ook als hij komt, geen structurele hulp.

En mensen snappen niets van mij, al praat ik als Brugman, maar daar geen lucht voor. Het kan altijd gekker. Dit woord gebruikend, ik sterf duizend doden, maar psychotisch ben ik niet en zal ik dus ook nooit worden. De enkele echte Manja connaisseur weet dat. Het enige voordeel, een gedwongen opname zal er nooit komen, hoe mensen ook over me denken.
Ook dat apart, de een ‘een collega’ verklaart me geestesziek en een andere grote groep houdt geen rekening met mijn immense onvermogen. En er is zoveel voorgevallen, dat er hier geen onbekende inkomt en dat is niet paranoide, maar een normaal gevolg van een reeks abnormale voorvallen. Geen incidenten, maar structureel. Eigenlijk logisch dat mensen niet geloven, hoe de realiteit is.

En nagenoeg zeker, dat de situatie voortvloeit uit levenslange Medische Missers.

Een kleine uitwisseling met een briljante Faceboekanier…  Na een paar woorden, reageerde hij met :” is maar een antwoord mogelijk. ” Hij de man van taal, maar een ding een icoontje. En hij ontlokt me een wel zeer zeldzaam glimlach. Een megalomane inval.

Wie weet ben ikzelf een ICOON!

Nu een heel kritische noot naar mezelf.

Verdriet om iemand hebben, is iets anders dan iemand verdriet doen.
En ik heb het gedaan, leuke wijsheden als je er niet naar handelt.

“Ziekzijn/ problemen hebben, zijn nooit een vrijbrief”

En ik heb het verblind door ellende niet door gehad, gelukkig dan nu dit inzicht, hopelijk niet te laat!

© Manja Croiset

Appel zou niet komen deze week, maar nog onveilger in de wetenschap dat hij in het buitenland is.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.