3 Reacties op “Joop Met Han van Zomeren Wil Gramberg

  • Voor ik reageerde gecheckt in mijn geschiedschrijving, niet omdat ik twijfel aan uw woorden, maar om te controleren of het daar ook verkeerd staat gelukkig niet. Met dank voor het attenderen op mijn typefout. Ik zal dat rechtzetten, in mijn geschiedschrijver komt Wil Gramberg eveneens voor. Online stond ergens Gramsberg.

   Like

   • Dank, maar weet u nu ook wie de twee anderen zijn?
    Ik heb idd ook wel eens ergens Gramsberg zien staan…

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.