Slechts een baantje. Pecunia non olet. Als god bestond, was zij het Satansgebroed. Manja Croiset

Hierop is mijn PGB gebaseerd en mijn hulp komt gewoon een weekje later terug. Geen overleg mededeling, niet eerder zo.n akkefietje in mijn PGB carriere. Stel ze had geschreven: ” we hebben het goed hier, het komt natuurlijk slecht uit, maar ik wil graag een weekje langer wegblijven”  Wat zou ik dan gezegd hebben?”  Ja, natuurlijk” En dan, lees ik dat ze op Facebook op 19 oktober zich al zo beklaagd heeft over mij. Ik kom daar nooit vanwege haar fundamentalistische geloofsovertuiging.

SCHENDING BEROEPSGEHEIM

Hoe vertel ik dit aan oogappel?
Bezworen niet mee mijn ondergang in,
hier gaat hij aan kapot.

De laatste weken veel ingeleverd laatste oog en oor.

Oude tekst van de isoleercel.
Maar echt niemand niemand, die me kent A HERMIT with wifi.

Sommigen kennen mijn naam, maar niemand niemand die me kent.

Oude tekst met nieuwe dimensie.

Er komt echt niet iemand in om naar die infectie te kijken… mond, twee aften zo groot nooit eerder. Koorts, zo ziek van een kleinigheid. Ik denk, daf ik weet hoe het komt, die thuistandarts zo positief over hoe ik het deed. En Elmex rood zag staan en ik zei, dat als poetsen niet lukte, ik tanden en mond ermee insmeerde. ” Deed iedereen dat maar” Ik vertelde niet, dat ik er met regelmaat allergische reacties op had.

Niet nieuw in zware tijden daar iets tegenover te stellen, o ijdelheid der ijdelheden.

Vanessa (kind) , lady Vanity het volwassen deel. Er veel opgesmeerd, een gezicht alsof ik de bof had en een zweren. Het trekt iets bij.

Teen/Voet, hij ziet er zoveel beter uit, maar er op staan, kan ik niet.
Vervreemd hier in de buurt, ik lig hier al jaren.

Ik denk aan Godfried Bomans op Rottummerplaat, het zou zijn dood worden.

Het komt en passant voorbij in

“De nachten hadden na de wadden gemoeten”

Zelfs dit is al sublimatie.

http://www.ako.nl/product/9789402122138/de-nachten-hadden-naar-de-wadden-gemoeten-manja-croiset/

Ze heeft hem helpen schrijven en kijk DAT mag niet van een PGB, ze heeft hem cadeau gekregen. Doorbetalen omdat ze al 5 jaar in dienst is? Des te erger. Heel bescheiden vanwege haar geloof, nooit haar naam noemen en ik was zo lief en ze verdiende zoveel.

Hel en verdoemenis werd me beloofd op mijn 16e door een Christelijke hoofdzuster.
Daar leef ik in, had ze toch nog in 1 opzicht gelijk.

Een reactie op een advertentie of ik een moeilijke patiënt was, want die nam ze niet.

Mijn eerste Pgb vertegenwoordiger vroeg naar mijn BSN, kan ik dat ik ergens pakken? Ik weet dat uit mijn hoofd. Goh, dat wist ZELFS hij niet, ook een dedain.

En wat heb ik hier door de jaren heen te verduren gehad.

Hal komt zaterdag, gewoon zijn naam.

Odyssee is aan hem opgedragen.

Al die beloftes van kopen van zovelen.
Een levend verwijt?

Als ik dood ben en iemand heeft de gore moed R.I.P. te schrijven…

Dan gebeurt er een wonder, ik herrijs uit mijn graf en neem je te grazen.

De film ging op 24 Februari 2014 in het Eye in premiere. Willy Lindwer was op 5 maart te gast in Max live. De interviewster zei: ” je reinste martel praktijken”

Hij: “Zo ging dat in de jaren 60 van de vorige eeuw.”
We zijn ruim 5 decennia verder…

 


Simon Hammelburg schreef voor hij me dumpte, mijn honden hebben het beter dan jij.

https://www.bol.com/nl/p/manja-en-de-klinieken-of-de-grote-miskenning/9200000040952332/

Geschikte hulp komt er nooit meer.

Ik had van haar respect geleerd, nu niet bepaald van huis uit, (ook al drukte me mijn vader wel voor de vrijheid van meningsuiting illegaal De Wachttoren, het blad van de Jehova Getuigen) meegekregen voor mijn gelovige medemens, geen bevatten wel waar waardering. Ik zal u niet vertellen wat voor woorden ik nu in mijn hoofd heb.

Zij is verbaasd ( is dat echt waar, is hetgeen opzet,) en begrijpt niet en ik ben verbijsterd, 5 jaar een financieel gebruiksvoorwerp.

Haar man een verblijfvergunning door mij, voor alsnog uit mijn eigen zak door het “Zorg”kantoor PGB perikelen 2014 Hoe verder? Een sleutel, code kastje:”stel, dat ze hier binnenkomt, 112 iets anders weet ik niet.”

Maar daarmee heb ik geen hulp.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Manja_Croiset

 


Rianne in gedachten, doe ik natuurlijk hele verslagen, ruim 5 jaar 3 keer p.w hier de laatsts jaren 4x. Maar ik sta niet voor mezelf in.

Ik heb me kapot gevochten en letterlijk kapot.

Ik kan naar eer en weten zeggen, dat Ik er alles aangedaan heb.

Marjolijn hier was horror.

Schrobben en schrobberingen geen greintje begrip en zoveel uit, snoepreisje.

Dat ze hier sliep was goed, maar een mens heb ik niet ontmoet.

Een keer een gesprek en aangezien ik toch gegroeid ben, niet de deurmat,
werd ruzie en zij zegt: “ik snap wel, dat je geen hulp kan krijgen”

Ik had nog wel het vermogen om te zeggen:
“Marjolijn wil je ons onsmakelijk familie gebeuren, buiten mij als  ‘werkgever’ houden. Ik ben nl. een zeer goede sociale. Jij niet, jij gaf de mijne opdrachten. ”

Ze was uit en uit en uit en bij Hans en Agaath en bij Jules, had drie uur door Amsterdam gelopen twee keer een concert.

Ik zeg: “jij doet meer dan ik in 10 jaar”  Zij : “ja wat heb ik veel gedaan doelend op hier” Ik heb het maar gelaten, bleef ze langer toen ze wist van Mme Fontenot, nee ze had toch een afspraak met Jules en Puck. Waarom was ze ook al weer hier en hoe wordt het betaald?

Dan is er een mail ” een mens” de vrouw uit de film, haar vader

MIJN ECHTE VERTEGENWOORDIGER

IK BEN NOG STEEDS NIET DOOD.

Contact met het Wijkteam, ik had al gemaild. Wat goed dat ik belde en na mijn toelichting , verviel haar voorstel tot een gesprek.

Een goed contact met de advocaat, die ik een brief had gestuurd, die echt niet kon. Duidelijk voor welk bedrag en anders geen schikking, prettig te weten, waar ze aan toe is en….goed nieuws, een andere vertegenwoordigende Mr. in de Rechten van het Zorgkantoor dan bij de vorige schikking, iemand met wie ze vaker te maken had gehad.

Ik heb haar bedankt voor haar reactie en gezegd:” nu kan het dan misschien positief uitpakken, maar met hoeveel mensen ik te maken heb gehad om gek van te worden”

Mond en voet leken eerder op de dag wat beter.

Wie kan hier uit opmaken, hoe ik er aan toe ben, gewoon Manja.

self fulfilling prophecy?

Fenomeen.
moorddroom
niemand heeft het gedaan
‘Ken’merk 12777
Bsn 111198008
PGB budget 2018 € 58000
Nederland

de cycloop uit mijn

Οδυσσεια

Gek genoeg eet ik weer, dan blijkt dar niet waar op een of andere manier wel trek, maar naar binnen, krijg ik het niet. En weliswaar under a knickname diverse contacten op de nationale hulpgids contacten gehad, mijn naam kan daar niet meer. Een vraag:” is ZE een moeilijke patient?” Ik voel mezelfs weer iets beter, vannacht zag ik het nog geen zaterdag worden.

Benauwd door de telefoongesprekken met het wijkteam al contact gehad en ontbindingscontract met doorbetaling over my dead body.

SVB gebeld alle reden tot ontslag op staande voet zonder geld.

Ze sturen een nieuw formulier.

 

Een Reactie op “Slechts een baantje. Pecunia non olet. Als god bestond, was zij het Satansgebroed. Manja Croiset

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.