De waarheid mag niet.

Geblokkeerd op Facebook wegens belediging religie.

Schuilsynagoges mogen, ik noemde ze en ook van Agt.Maar dit mag wel, een foto vsn een infunilatie en muzelmannen.

Keurig gezegd, opgelet deze topic, bevat schokkende beelden.

Blasfemie is uit het strafrecht, plus het is de waarheid. Voorlopig voor 24 uur , bij  herhaling definitief.

nou dat zal dan wel gebeuren. Ik laat me niet monddood maken, terwijl de democratie om zeep geholpen wordt.

Twee maten niet ongewoon, ik heb nog al wat vijanden, ook veel goede connecties, Het merendeel,

Gekopieerd moeten ze toch van goede huize komen om me mijn mond te laten houden, DEMOCRATIE?
Zet ik aan geweld, nee. Ik benoem en staaf met. Het koningshuis, ik heb daar ook geen spaan van heel gelaten, nu valt er weinig te breken als er niets is.

Het lijkt erop dat inhoud die je hebt geplaatst, in strijd is met onze richtlijnen voor de community. We verwijderen berichten waarin mensen worden aangevallen op basis van hun ras, afkomst, religie, seksuele geaardheid, geslacht of handicap.

Manja Croiset

WEES GEWAARSCHUWD DIT TOPIC BEVAT SCHOKKENDE BEELDEN! Ja naar een paar boute uitspraken, zakt het aantal lezers. Er stond wel eens op tv. Waarschuwing deze film bevat schokkende beelden. Verspreiden massaal onder alle politieke figuren. Er waren gedwongen toeschouwers bij de brandstapels, bij fusillades. O ja, Simon Hammelburg geen causaal verband mijn traumata met de Shoa, wonderbaarlijk stil. Hij komt vast in mei weer egotrippen en genieten. Men werd kwaad op mij, maar er van genoten toch uit zijn pen.
MORES LEREN © Manja Croiset Grijpen deze DEMOCRAAT, ik word zelf nog een demagoog. IK! https://www.telegraaf.nl/nieuws/1092141/israelische-scholieren-moordenaars-noemen-mag
Mij elke gruwelijk behandelen dat geeft niet…. op Facebook en door artsen zorgkantoor WMO
Een leugen bij de KNMG over seponeren bij niet de mogelijkheid te hebben om te komen. Dan zijn ze echt nog niet van me af.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Manja_Croiset

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.