Foto’s nee. Maar zie mijn woorden over wat draag je waar? Manja Croiset

 

Doet me denken aan mijn Leidsch Dagblad tijd, mini mode periode. Het mocht wel, maar het rayonhoofd zei wel:”dan wil ik niet bij alles wat er uit een kast gepakt wordt, dat jullie aan rokjes gaan trekken etc.” Dat was bij hotpants dan minder indecent. Nu als 70 er, ( ik ben altijd zeer modisch geweest) me afvragend of je toch niet verschil moet maken tussen wat je op je werk draagt en thuis.                                        Bij  een diner ook niet hetzelfde als in de tuin.
Tja, tuinFEEST.
https://www.parool.nl/opinie/-niet-normaal-om-ongevraagd-een-foto-onder-mijn-rokje-te-maken~a4507861/

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Manja_Croiset

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.