Rare dag. Soort van gedumpt kunstroute. Binnengehaald op de site van Nel Roos en nu gevraagd als deskundig jurylid. Het komt te laat. Manja Croiset

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Manja_Croiset

Onderwerp: Rare dag,gedumpt kunstroute, binnengehaald op de Nel Roos pagina en hoe, daarna dit… Te laat en hoe ze aan me kwamen? Maar ik verlies mijn oor. O ja, Marjolijn wil geen pispaaltje zijn. Daar was ik vooruit gekozen. Kan er niet mee zitten. Nou zat ik maar. Een van de psychiaters uit het Sinai Centrum had er les en zeek me af, ik was helemaal niet intelligent.

Waarom vreselijk gehuild…hiervoor al.

Een deskundig jurylid.

Beste mevrouw Croiset,

Wij zijn de Seniores van Het Baarnsch Lyceum, een groep van 8 leerlingen die alle festiviteiten voor onze school organiseert. Het Baarnsch Lyceum behoort samen met Het Lorentz Casimir Lyceum, Het Amsterdams Lyceum en Het Kennemer Lyceum tot 1 van de 4 oudste lycea van Nederland. Samen met deze 3 andere scholen vindt er een artistieke strijd plaats. Elk jaar wordt er een talentenjacht georganiseerd voor alle leerlingen die iets willen laten zien aan de school. De categorieën verschillen van bandjes tot aan gedicht, solo klassiek tot aan schaken. De winnaars van deze talentenjacht per school, mogen door naar de Artistieke Interlyceale. Hier strijden alle winnaars tegen elkaar.

Dit jaar mogen wij de andere scholen ontvangen voor de grootste strijd van het jaar. Bij de Artistieke Interlyceale is het belangrijk dat we goede juryleden regelen. Daarom wilden wij u voor het onderdeel gedicht vragen. Wij weten dat het erg kort dag is, maar toch hopen wij dat u het leuk vind om te doen. De Artistieke Interlyceale zal plaatsvinden op 31 maart op Het Baarnsch Lyceum. Het maken van het gedicht door de deelnemers vindt plaats van 9:30-12:00. Als u er dan om 12:00 er bent, heeft u tot 14:00 ongeveer de tijd om de gedichten te beoordelen. Deelname als jurylid is vrijwillig. Maar de reiskosten worden wel vergoed.

Wij konden geen email adres vinden, dus doen we het op deze manier. Graag zouden wij zo snel mogelijk willen horen of u mee zou willen werken aan dit evenement.

Met vriendelijke groet,
Seniores van Het Baarnsch Lyceum
Het Baarnsch Lyceum
Torenlaan 83
3742 CS Baarn
06-30907107
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Manja_Croiset

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.