Castro en de tovernaarsleerling en iemand, die me bewondert. politiek taalvirtuoos © Manja Croiset

Het lijkt eigenlijk op religie, ik en vele anderen, andersom dus, hebben volgers.
Hier op Facebook.
Volgelingen. Religie, politieke partij, secten.
Vreemd dat ik niets over Fidel C heb gezegd.
Fiedelflier een strip uit mijn jeugd.
Fidel noch Videla waren erg fideel. Dat is voldoende.
Manja Croiset

Joop Van Wijk-Voskuil
Manja, beste wat ben je toch een woordvirtuoos … geen zin is virtueel … geen woord is loos !

Dank je wel.
Manja

Joop Van Wijk-Voskuil

… dank Manja Croiset Auteur …  hoe mooi dat je dit alles met zo weinig, (maar wel ) treffende woorden kunt. … Je inspireert me met je ontegenzeggelijke talent. Ik hoop dat je goed zal slapen. Graag tot later.

Joop Van Wijk-Voskuijl  dank.

Dank jewel, Joop. Kennelijk vinden ze dat ondanks, dat ik geen bestsellers schrijf, dat bij de Nederlandse taalunie ook en staat daar veel over op mijn Wiki, een keer heb ik ze geschreven over eigen woorden en idioom een aardig en geïnteresseerd antwoord ontvangen en kort geleden attendeerde iemand me erop, dat ik tussen de grote Nederlandse schrijvers sta. Behalve verwoorden, heb je dus ook kennis en perceptie nodig om daar vorm aan te geven in taal. En mijn ontzettende associatief denken.  Meer dood dan levend sluit ik af…

Joop Van Wijk-Voskuijl  dank.

Taallent. Maar bovenal steeds bedreigend zieker. Manja

Zo werkt het dus niet bij mij, als ik begin met denken, volgen er daden…

http://www.nu.nl/buitenland/4357071/cubaanse-dissidenten-zien-af-van-protest-dood-fidel-castro.html

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.