Geen gekke koeien, Geen BSE Smart. Wie weet expres losgelaten © Manja Croiset

Gaat niet samen, IK EN RUSTEN.
Nou ik was een poosje van de week ook nog tussendoor los van de schouder zo beroerd, dat ik helemaal geblokkeerd was.
Maar dit is wel heel geestig… Demonstranten werden tegen gehouden, ivm ZWARTE PIET Koeien blokkeerden de weg.
Waren geen gekke koeien.Wie weet expres los gelaten…
Zo maar even gelachen en kon ook tegen “een fijne avond”.
Hij verstond me nog ook. Ik belde naar AH of de plakjes gerookte eendenborst er al zijn. Nl de moten zijn er al lang. Ik krijg weer als antwoord; “ik denk rond de feestdagen , mevrouw”. Mijn antwoord: ”ondanks alles is het een feestdag vandaag, sinterklaas is in het land”. Hij vond ook dat het geen kwaad kon en toen klonk het “prettige avond” ook niet naar. Nu is dat al in een winkel al anders dan bij een zorgkantoor of SVB, nu gaat dat laatste inmiddels digitaal. Maar dan belde ik om een hulpverlener ziek te melden. “Netjes opgevoed” ” Een fijne dag”. Ik zou zeggen: ”’ik hoop dat u vervanging hebt”. Ja
© Manja Croiset

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.