Boycot Marinus de Bok. Alias René de Bok.

Boycot Marinus de Bok. 

Onbeschofte mensen zitten overal. Vanmorgen een mail van hierop volgende schrijver als PR voor zijn boek, geen bcc’s zijn hele adres bestand kreeg ik binnen. (ik zit tegenwoodig overal als een BOK op de haverkist, ik ben wel heel er oog om oog tand om tand geworden en niet ‘wat niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een andere niet.’ Natuurlijk wel bij bekenden )
Geachte Linked In-relatie,
Ongevraagd -waarvoor mijn excuus- wil ik uw aandacht vragen voor mijn recent verschenen boek ‘Fucking Reporter’, een authentiek verhaal over de Israëlische invasie van Libanon in de zomer van 1982, niet het verhaal zoals dat in de kranten, weekbladen en tv-rubrieken in die jaren verscheen, maar het ‘live’ verslag van de gebeurtenissen achter de schermen. Een hemelsbreed verschil met de reguliere informatievoorziening. Een verhaal over de realiteit van de oorlog. Ook vandaag even actueel als in die dagen. En nog nooit zo onverbloemd in de openbaarheid gebracht.
Verkrijgbaar via de gangbare internetboekhandel (zoals… etc.) voor 18,50 euro, en verschenen bij uitgeverij Schrijverspunt in Almelo, Nederland. (zal me de uitgeverij wel zijn als hij zelf reclame moet maken!)
Met vriendelijke groet,
René de Bok
debok.rene@skynet.be
Beste Marinus,
A sic joke om in stijl te blijven. Je PR voor het boek ‘fucking reporter’ je hebt gehandeld als ‘a bloody/ clumsy idiot’
Of gewoon niet handig. Je stuurt bcc’s geen cc’s.
Je strooit met email adressen van jan en alleman niet chic.
Nu kom ik daar wel overheen en los dat ik niet meer goed genoeg zien kan om een boek te lezen…
Zegt dat meteen meer over je kwaliteiten, persoonlijk zie ik dat niet los van je manuscript!
Puur de titel van het boek, anders had ik het met een compleet andere redactie aan je gemeld.
Een kleine les voor een volgende keer.
Vriendelijke Groet
Manja Croiset
en dit was zijn antwoord en mijn reactie
Beste Manja,
Uw opmerking over het strooien met emailadressen is terecht en ik zal dit in het vervolg nalaten. Overigens geeft u er in uw mail blijk van niet in staat te zijn drie zinnen fatsoenlijk Nederlands achter elkaar te produceren. Daarom acht ik u niet capabel om mijn boek naar waarde te kunnen schatten en verbied ik u de aanschaf daarvan,
met vriendelijke groet,
René de Bok
Beste Marinus,
Dat ben ik ook niet, ik beheers het wel. Maar nagenoeg blind en doof en andere handicaps beletten me dat. Ook daarvan is gewag gemaakt op LinkedIn en in de gestuurde mail, ook visus stoornissen?.
Deels geeft u me gelijk deels krijg ik onverdiende mep.
Mijn carrière is dus aan bed gebonden beëindigd en per iPad met handicaps. Lever ik zacht uitgedrukt geen optimale teksten meer.
Nou, nou ik lees door , ik moet er niet aandenken om van zo iemand een boek te lezen..
Maar niet te geloven belachelijk om iemand te verbieden een boek te kopen, dat is zelfs onmogelijk. Ik kies er voor zo’n onbeschaafd wezen uit mijn bestand te verwijderen.
Walgelijk arrogant.
Vriendelijke Groet (jammer dat ik niet geschreven heb: ‘met de meesté hoogachting Mevrouw M Croiset , maar uw verslaggeefster is correct.
Manja Croiset
Van: Marinus de Bok [mailto:ma354437@skynet.be]
Verzonden: maandag 19 september 2016 19:16
Aan: croiset.manj@hetnet.nl
Onderwerp: RE: Fwd:boek Fucking Reporter
Hij heeft absoluut ook een koker visie! Ik schrijf ook redelijk unieke boeken, maar zo ik had nog toe kunnen voegen, dat ik familie, heb die zich van Beiroet naar Israel heeft teruggesleept. Maar vast dovemans oren, behalve slecht ziend. Dank voor je aimabele steun in de rug zoals altijd, waarde Wijnand.
Jammer dat ik niet gezegd (spreek ik nu zelf megalomaan) wel een hubris, zou hij het woord gekend hebben…???

HIJ HEEFT EEN BOK GESCHOTEN KENNELIJK LOOPT HET NIET IN MAART REEDS VERSCHENEN EN NU BEGINT HIJ DAM MAAR ZELF EEN CAMPAGNE!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.