WInk Hardcover? © Manja Croiset

Ik had binnen een dag twee prima uitziende exemplaren in mijn hand, maar overweg toch als dat me lukt een ruimer layout en meer kleur en dan een hardcover. Wordt peperduur dat wel, maar voor de internationale. Ik ga snel weer liggen…. Dus door ziek zijn en als iets kan werken aan mijn zo laat ontwikkelde vak.
HIJ IS VERSCHRIKKELIJK MOOI GEWORDEN EN NU BLIJFT HET BOEKEN PROGRAMMA HANGEN

 

JA DUS!

SHIT

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.