Verblind door een regen van tranen en niet door migraine o.i.d © Manja Croiset

In een niet al te ernstige ménière aanval, spelen alle speeches bij mijn vaders crematies door mijn hoofd, ik zweer jullie, ik weet ze letterlijk. Ik zit nagenoeg blind te typen niet omdat ik die kunst rijk ben, niet van migraine maar door een waas van tranen. Weer denk ik hoe is het moegelijk dat ik op zijn crematie niet gehuild heb… al was het maar om de emoties van anderen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.