Over naakt dat wel blijkt te mogen en Pi Kantje niet © Manja Croiset

Curieus. als ik deze foto plaats, komt hij eerst in mijn photogallery, later wordt dat dan verwijderd, niet decent genoeg,. Gisteren was ik aan het tekening googlen, “naakt” dat zou passen bij een tekst…. “wat zien ik” allemaal naakte vrouwen benen wijd van alles en dit en ik ben te oud al daar voor mijn leeftijd ik vind hem nog steeds mooi. Nog schwung, maar deze e.a. worden na een dag verwijderd. SnappU?
ik deed er moord voor als het nog paste…maar vet en niet cool. de oude prima ballerina met houvastfoto2ondersteboven

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.