GA EENS MET EEN RABBIJN PRATEN! MIJN OREN KLAPPERDEN! © Manja Croiset

Het liep niet lekker vanmiddag. Ik ging uit van een ander onderwerp, Maar euthanasie mocht niet ter sprake komen, paste niet bij JO, het was uitgebreid besproken. Vervolgens werd er geopend uit het mijn nu 208 pagina’s tellende boek OVER DE SHOAH DIE NOOIT VOORBIJ GAAt 1001 onderdelen en 1 negatieve zin er uit pikkend over familie. Ik zei meteen O NEE! Ik had indertijd spijt van ZIELENROERSELEN VAN EEN GETORMENTEERD MENS en uit de hand laten nemen, je publiceert niet in tijden van rouw en erfenisverdeling, maar wat wordt er geknipt en geplakt? Ook je moet duidelijker praten. Er was van tevoren door mij herhaaldelijk gezegd, mijn stem is niet wat het was. Hij: ”  JE KON ZO GOED VOORDRAGEN”. Etc. ik nu over op. De naam van het programma DE KUNST VAN HET LUISTEREN, dat is dus niet gebeurd, Ik heb al zo vaak een gentlemans agreement gehad over niet zullen gebruiken en dan toch. Kranten tv, Zwart op wit van de directie geen modder naar familie ANDERS GAAT HET NIET DOOR

O ja ook nog, GA EENS MET EEN RABBIJN

PRATEN, mijn oren klapperden ….

MEDIALAND eerder een keer de EO die medewerking vroeg aan een familielid die dat niet wou, op vieze wijze achter zijn huistelnr kwam, de kinderen gestalked kan je zeggen. Ik ben van leer getrokken,
Leidsch Dagblad een artikeltje over de film foto’s geknipt uit de film verboden, geen materiaal van de cineast, maar van mij en verkeerder onderschriften.
De cineast net zo woedend als ik o ja… over de film bij Max live een deel uit de film van bezworen was NOOIT BUITEN DE CONTEXT….

GADVER GADVER, ben ik 100% correct, nee. Ik ben geen engel, maar ik streef wel naar integriteit waar ik zo nu en dan in faal. Maar daar zijn in medialand NIET OP. JE KAN BETER DE PRIVE EN DE TELEGRAAF UIT DE NODIGEN DAN WEET JE HET VAN TEVOREN.

Schrijf gewoon eens boekenrecensies in plaats hier van…. Goed wie weet komt dat hierna ALS HET NOG DOOR GAAT!

 

HOERA WE LEVEN NOG! Louis Davids

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.