Van M.P.S. naar M.S. de vrouw met BSE conversie, wie zijn de gekke koeien, DE ARTSEN © Manja Croiset

Van M.P.S. naar M.S. en minstens 30 jaar. Een paar jaar geleden is in Nederland een vrouw overleden aan B.S.E. ook diagnose psychiatrie. Conversie, liggend in haar eigen vuil en niemand niemand mocht haar helpen, stel dat het conversie was geweest, mag martelen dan wel? Maar, nee uiteindeLIJK, bleek het B.S.E en de gekke koeien zijn de artsen. Mijn levenslange darmproblematiek en eczeem vallen daar buiten, mijn oudste zuster en mijn vader hebben /hadden  dat ook. En de uterus extirpatie staat er los van, maar al het andere niet. Geen op zichzelf staande klachten, een geheel de neuralgieën, het verlies van mijn oog, oor alles maar dan ook alles. Ja, de domme pech, dat ik hypersensitief ben. Voor niemand leuk deze diagnose, maar niet alle mensen met M.S. zijn allergisch en verdragen geen enkele medicatie, dat is  het gevolg van de medicijnverslavingen en daaraan verbonden onthoudingsverschijnselen in de psychiatrie, die hebben daar blijvend een extra puinhoop van gemaakt. Nu pas spelen met taal? Nee, ik was in de twintig toen ik de term “colitis interruptus” invoerde. Jaren terug al vier keer p.w. fysiotherapie het werd niet beter, onderhoudsdosis. Afgelopen jaar een andere, zo een lijf heb ik niet eerder gehad.n minstens 30 jaar. Een paar jaar geleden is in Nederland een vrouw overleden aan B.S.E. ook diagnose psychiatrie. Conversie, liggend in haar eigen vuil en niemand niemand mocht haar helpen, stel dat het conversie was geweest, mag martelen dan wel?
Maar, nee uiteindeLIJK, bleek het B.S.E. en de gekke koeien zijn de artsen.
Mijn levenslange darmproblematiek en eczeem vallen daar buiten, mijn oudste zuster en mijn vader hebben/ hadden dat ook. En de uterus extirpatie staat er eveneens los van, maar al het andere niet. Geen op zichzelf staande klachten, een geheel de neuralgieën, het verlies van mijn oog, oor alles maar dan ook alles. Ja, en dan de domme pech, dat ik hypersensitief ben. Voor niemand leuk deze diagnose, maar niet alle mensen met M.S. zijn allergisch en verdragen geen enkele medicatie, dat is het gevolg van de medicijnverslavingen en daaraan verbonden onthoudingsverschijnselen in de psychiatrie, die hebben daar blijvend een extra puinhoop van gemaakt.
Nu pas spelen met taal?
Nee, ik was in de twintig toen ik de term “colitis interru

ptus” invoerde.

Jaren terug al vier keer p.w. fysiotherapie het werd niet beter, onderhoudsdosis. Afgelopen jaar een andere, zo een lijf heb ik niet eerder gehad.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.