Als je mekaar niet meer vertrouwen kan © Manja Croiset versus Eli Asser

Erica, “AMERIKANEN”HEBBEN ONS BEVRIJD DOET DAAROM ELKE AMERIKAAN EN DE HELE CONTEMPORAINE AMERIKAANS POLITIE BIJ VOORBAAT ALLES GOED??? Ken jij Mevrouw Liesbeth van der Horst of was dat na jouw tijd??? Je hebt dat boek gelezen, mijn vader heeft in diverse concentratiekampen gezeten, voor de vrijheid van DRUKPERS ook bladen drukten waar hij als atheïst NIET ACHTER STOND, zo ver gaat dat! En nu op 3 mei mag ik dit niet zeggen….Vanwege een foute oom CETERO CENSEO dat op 3 Mei het VERZETSMUSEUM GEBOYCOT MOET WORDEN, daar hoef je het niet MEE EENS TE ZIJN. Als mijn benen of zelf met ROLSTOEL ME DAAR KON BRENGEN. GING IK MET SPANDOEK

ALS JE MEKAAR NIET MEER VERTROUWEN KAN, WAAR JE BLIJF JE DAN ZO IS HET TOCH MIJNHEER!. Kan een goede instelling geen fouten maken. Ik mag niet protesteren tegen familie die een bedreiging vormde voor de mijne. HET MAAKT DAN IMPOPULAIR, maar in elk geen lafaard,,,, IK VERZET ME NET ALS MIJN VADER EN DAAR BEN IK TROTS OP. IK BEN GEEN MAK SCHAAP MEER ALS DECENNIA EERDER!

 

IN MIJN OPINIE WAS EN IS ELI ASSER NIET TE VERTROUWEN,

CETERO CENSEO dat op 3 Mei het VERZETSMUSEUM GEBOYCOT MOET WORDEN,

Een Reactie op “Als je mekaar niet meer vertrouwen kan © Manja Croiset versus Eli Asser

  1. Pingback: Als je mekaar niet meer vertrouwen kan © Manja Croiset versus Eli Asser | MANJA'S EIGEN IDIOOM

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.