Boycot de film van HELLA DE JONGE OP 3 MEI IN HET VERZETSMUSEUM © Manja Croiset

GA IK ELKE DAG PLAATSEN! Boycot de film van HELLA DE JONGE OP 3 MEI IN HET VERZETSMUSEUM, DE OVERIGE 5.000  of zo mag ze houden inclusief de achterlijk VIER op 4 MEI, ze bezit kennelijk de SHOAH, maar ze blijft af van HET VERZETSMUSEUM! © Manja Croiset. De hele wereld zal het weten, dan maar de QUERULANT UIT HOOGLAND! Had ik eerst nog met haar te doen vanwege het schmieren van haar vader…. EEN FOUTE JOOD.

2 Reacties op “Boycot de film van HELLA DE JONGE OP 3 MEI IN HET VERZETSMUSEUM © Manja Croiset

  1. Ik zal dit bericht niet verwijderen, Margriet. Maar ik heb er al te veel zinloze woorden aan vuil gemaakt. En laat ik het dan maar houden op; “wat niet wil dt u geschiedt, doe het ook de ander niet”. Bijbels en ik de atheïste, maar ik zeg wel vaak,’probeer de mensen zo te behandelen, als je dat zelf ook benaderd wilt worden”. Tevens mijn woorden; “wijs denken en handelen gaan niet per definitie samen.”

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.