Ik ben en bitter mens geworden of alleen maar zo’n immense berg verdriet © Manja Croiset

Dat wat ik mezelf bezworen had niet te worden, is dan toch gebeurd. Niet alleen wat er in mijn verleden gebeurd is, maar ook de afgelopen jaren is er zoveel beschadigd. Ik ga niet vertellen het is zelfs onmogelijk.
Ik ben een bitter mens geworden. Misschien klopt dat woord niet eens, misschien is het “alleen maar een enorme berg immens verdriet” ( tautologie) een hart waar te vaak is opgestaan. Soms word ik er even driftig van, maar het verdriet overheerst, me nog opnieuw stellen is denk ik voorbij.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.