DE STAD AMERSFOORT HEEFT MIJN REACTIE OP DE TENTOONSTELLING ARBEID ADELT VERWIJDERD! WEL DE HITLERGROET, GEEN VRIJHEID VAN MENINGSUITING! © Manja Croiset

     9 november
                                           VRIJHEID VAN MENINGSUITING.  

                         OVER DE SHOAH DIE NOOIT VOORBIJ GAAT
                             EEN BOEK DAT NOOIT VOLTOOID ZAL ZIJN!
    In Amersfoort een tentoonstelling met de titel ARBEID ADELT.
                Ik reageerde in de “Stad Amersfoort”  online op dit item
met onderstaande een verkorte versie.             

                          Werkelozen, hoe zit dat? Arbeid adelt of ARBEIT MACHT FREI? 
Het werd verwijderd als onoorbaar. Daarop wilde ik repliceren,
echter volledig geblokkeerd.

Een titel die het een en ander teweeg bracht. De Hitlergroet kun je in Nederland tegenwoordig brengen. MAAR NEE, EEN INGEZONDEN BRIEF DAT KAN HIER NIET MEER. Is dit DEMOCRATIE? Heeft mijn vader daarvoor in een KZ gezeten als atheïst voor het drukken van het blad van de Jehova’s getuigen?                          
                                            DE VRIJHEID VAN DRUKPERS.
Waarmee hij niet alleen zijn eigen leven op het spel zette, eveneens
DAT VAN ZIJN GEZIN.

Ik ben zo KWAAD.

Ik stop voor ik overstuur tegen de vlakte ga.

DOODMOE, maar deze toevoeging MOET. IN AMERSFOORT ZIJN RUITEN IN GEGOOID BIJ EEN RABBIJN. Mensen durven het NIW niet te ontvangen. Als schijt ik in mijn broek van angst. IK BEHOUD MÌJN VRIHEIDSVAN MENINGSUITING en nu echt naar bed. toch al een vod, maar dit soort zaken vreten energie.

DOODMOE, maar deze toevoeging MOET. IN AMERSFOORT ZIJN RUITEN IN GEGOOID BIJ EEN RABBIJN. Mensen durven het NIW niet te ontvangen. Als schijt ik in mijn broek van angst. IK BEHOUD MÌJN VRIJHEIDSVAN MENINGSUITING en nu echt naar bed. Toch al een vod, maar dit soort zaken vreten energie.   Voor de mensen met de laatste versie. Dit in het gat midden op blz 127.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.