OVER DE SHOAH DIE NOOOT VOORBIJ GAAT © Manja Croiset

Ga een even zoeken naar dat interview met de Amersfoortse courant. Een fotograaf had de profielfoto die hier staat gemaakt en de vrouw die interviewde, heeft nog een foto gemaakt. maar er was  geen plaats voor en ook niet voor elkaar gekregen in het AD, ik zei ik woon hier, maar ik ben Amsterdammer, niet gelukt.
Ze had een foto gemaakt.

Opgedragen aan hen die WO II niet overleefden en aan diegenen, die nog steeds ‘kampen met de gevolgen.

De rest van die pagina is wit. Als er mensen zijn, die nog meer van bv de inleiding willen. Zeggen het maar ik kopieer wel een stukje.

(de benauwdheid die meldde op mijn gewone tijdlijn is niet gezakt)

Maar staat er niet in,

 Er staat niets over het boek. Ik hoorde Hanneke Groenteman zeggen; “aandacht heb je nodig als erkenning” ik  denk alleen voor onzekere mensen. Ja iedereen heeft mensen nodig, maar niet de media. En zij zei exact hetzelfde als  ik altijd. Ze voelt zich vaak inferieur, maar ook megalomaan. en dat het bij elkaar hoort.
Ik schreef dat al in mijn eerste boek. Toch maar ondanks die benauwdheid terug naar bed.

 

Interview Ac mc-page-001

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.