LETTERLIJK IN MIJN DOOIE EENTJE DOOD GAAN ZO VERZWAKT © Manja Croiset

Zo zal het dus gaan. Ik huil WEL wakker geworden, maar zo ziek en eenzaam (en ook wel boos huisarts en scen-arts). Wakker geworden, denk ik zo zal het dus gaan, letterlijk in mijn dooie eentje en niet wakker worden, dat merk ik dan niet meer  tranen vloeien zachtjes.

 

 

 

 

t shirt 042Nelson 3

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.