Meer dan 50 miljoen naar Paleizen © Manja Croiset

VOLUIT WEL GODVERDOMME! NEE IK GA HET EENS LETTERLIJK DOEN. GOD VERDOM HEN. voor meer dan 50 miljoen verbouwing paleizen. Als u ik dat doen, dan betalen we dat ZELF…Als ik vloekte was het loos, dat blijft het nog steeds, maar de intentie is duidelijk. VIVE LA RéPUBLIQUE. O Joop den UYL HAD DIE KANS GEGREPEN DAN MAAR ANARCHIE en dan komen ze aan mijn kop zeiken over mijn PGB. Ik wens ze niet echt dood, dat doe je niet. (alhoewel er steeds meer ‘individuen’ zijn waardoor de wereld er beter af zou zijn. Over dat koningshuis ook toen, maar daar in Apeldoorn, kan je nog zeggen, moeten ze daar maar niet in domme aanbidding staan. MAAR HET WAS GERICHT TEGEN dat VORSTENDOM en daar had het dan ook aan moeten komen. HOUDT ME TEN GOEDE HET HAD HELEMAAL NIET MOETEN GEBEUREN. MAAR HET WAS TEGEN RIJKE WASSEN NEUZEN DOOR EEN ONGELUKKIGE ZIEKE EN GEFRUSTREERDE MAN. UIT LEZEN EN NIET METEEN OVER ME HEEN VALLEN. HET HAD NIET MOETEN GEBEUREN. Maar meer geld naar hulpverlening kan een deel van dit soort INCIDENTEN VOORKOMEN!!!!!!.
Word ik nu gearresteerd voor majesteitsschennis? Stelletje megalomane idioten, maar dat wordt in stand gehouden door VOX POPULI!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.