Beetje DOM JOZIAS VAN AARTSEN © Manja Croiset.

Hoe is dat nou mogelijk? Van Jozias van Aartsen is ontdaan en verbaasd over de kritiek.
Ja, vindt u het normaal mijnheer de burgemeester. Hakenkruisen en de HITLERGROET. Hij zal het laten onderzoeken. Mijnheer van Aartsen laat uw bovenkamer dan meteen onderzoeken en wie weet. Misschien hebt u gelijk en IS DIT NORMAAL. EEN REDEN TE MEER VOOR DE ERNST VAN DE ZAAK. Bent u een beetje dom mijnheer Jozias. U hebt een charmante vrouw misschien kan zij de zaakjes van haar eega rechtbreien à la dat meisje Zorregieuta en zitten jullie daar lekker naast Poetin in Griekenland?
Jaren geleden schreef ik het boek CROISADE VAN EEN CROISET met de subtitel elke droom een nachtmerrie ( het is nog altijd zo, als ik al slaap). Abusievelijk zette het boek op websites bij thrillers. Maar helaas!!!! Adriaan Morriën schreef de dichtbundel, dromen met open ogen. Het is geen droom en WEDEROM MET OPEN OGEN ZIE IK EEN WERELSWIJDE NACHTMERRIE! Als het een woord moest zin boven het stukje had dat gekund. NACHTMERRIE! Ik wou dat ik er weer vele had slapend, dan sliep in tenminste!
.

LEGERS ALLEEN HAZENLEGERS EN IK DOE AL EEN MOORD VOOR EEN HAZENSLAAPJE.

2 Reacties op “Beetje DOM JOZIAS VAN AARTSEN © Manja Croiset.

  1. Manja, ik heb gehoord dat het OM moet handelen. Door demonstratie te laten voordptduren krijgt men de daders trouwens beter in beeld. Je hebt gelijk dat men tegen anti-monarchie en anti-Zwarte Piet demonstraties eerder ingrijpt.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.