Bitter geworden en machteloos ©Manja Croiset

Wraak is niet zoet, maar heel bitter © Manja Croiset en het ergste is, ik ben machteloos en kan niets doen. Voor de duidelijkheid gericht tegen medici. De wraak kan dus niet en wie zit dus met de gebakken peren? Ik.
Ze hebben het voor elkaar na 68 jaar.De tandarts durft me niet te behandelen omdat mijn constitutie te slecht is en de scen-arts heeft er ‘gek’
opgeplakt en daar lig ik dan. Ja hoor roep en masse, dat je met bitterheid niets bereikt. Klopt, maar ik heb het niet GEKOZEN! En de KNMG moet seponeren, omdat ik te ziek om naar de HOORZITTING te komen
.

De huisarts moet pas op de plaats maken, anders gaat ze mee ten onder. Ze heeft me mede in deze situatie gebracht. Ze had op fysieke gronden aan gevraagd, maar heeft zich ondanks nog vele uitlatingen daarna. Nooit openlijk gedistantieerd van het standpunt van haar collega. Ook al komt ze nog, ze is niet meer wie ze was. In the same room, but so far away.


Ik voel me verraden.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.