Teksten na uitgave ‘OVER DE SHOAH DIE NOOIT VOORBIJ GAAT”© Manja Croiset

Twee pagina’s met alweer extra teksten (echt Manja) en die met de oude versie. De ergste fout is op Blz 111 verwijzing naar Serge moet 131 en 132. Nog wat schoonheidsfoutjes in zinnen, maar die zijn nu wel “recht gebreeën.” Verder heb ik besloten niet voor mezelf dat moet ik doen, hier wat minder beladen teksten neer te zetten. Dat is al niet hier de noodkreten in de nacht blijf ik vast doen, maar die zal ik in kalmer vaarwater dan weer verwijderen.
Mijn verhalen zijn verteld en de aandacht vast houden met jammerklachten lukt toch niet. Men zal afhaken en ik wil ook graag andere geluiden laten horen dan mijn litanieën.

Microsoft Word - blz 19-document-page-001
Blz 81  Na uitgave-page-002

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.