Over natuur en niet natuurlijke zwangerschappen. ©Manja Croiset

Hoe zit dat met mensen, die tegen abortus en euthanasie zijn (euthanasie bestaat trouwens alleen bij dieren, die laat je niet lijden, maar mensen wel!).
Zijn die mensen ook anti in vrito fertilisatie? Ik ben overigens ook nog voorstander van gedwongen sterilisatie van verslaafde meisjes/vrouwen en schizofrenen e.d. ongetwijfeld word ik nu weer uitgemaakt voor NAZI. En waarom niet gedwongen afstaan. Als je ooit een baby hebt horen huilen geboren uit een verslaafde moeder. DAN KOM IK OP VOOR DE RECHTEN VAN HET KIND!

2 Reacties op “Over natuur en niet natuurlijke zwangerschappen. ©Manja Croiset

  1. Er is een groot verschil tussen abortus en euthanasie. Dus je kunt tegen het ene zijn en voor het andere, met de nodige nuances natuurlijk. Van absolutisme moet ik niets hebben.

    Like

  2. Ja het zijn twee verschillende onderwerpen en ook niet. Beide gaan over leven en dood en over zelfbeschikkingsrecht. En over mensenrechten. M.i. natuurlijk.
    Niemand MOET een van tweeën, maar het moet wel kunnen. Ik zeg moet niet over die gedwongen abortus kom ik op voor de rechten van het ongeboren kind! Daar bestaat een vereniging voor maar dan juist tegen abortus.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.