Een vlerk Pallas van Huizen of gewoon Pieter de Winter. © Manja Croiset

Na deze onbeschofte reactie van Pallas van Huizen, had ik met deze tekst geantwoord, maar dat werd niet geplaatst. Vriendje van de Krakatau beheerder!
Ik had alleen maar in ABN een niet positieve recensie gegeven, maar die man!!!
Door Pallas van Huizen februari 2014, 13:42
zeg doe jij eens even een tijdje normaal, haatzaaien is verboden, weet je wel…
Goedendag, mijnheer van Huizen, dit vind IK nu geen toon. En aangezien we elkaar niet op ontmoet hebben en ik makkelijk uw moeder kan zijn, lijkt U me op zijn plaats.
Vreemd ik geef een MENING, we leven in een vrij land, hoop ik.
U mag alles zeggen, maar incasseren. Ho maar. EEN recensie/mening mijnheer van Huizen, van haat zaaien geen sprake. Een ander is vrij daar anders over te denken. Dat het waar is, blijkt alleen uit het feit dat uw teksten, hier worden geplaatst. Beetje querulant???
Er zijn mensen die gevangen worden gezet vanwege het feit dat ze moed hebben en opstaan tegen een regime waar die vrijheid van meningsuiting niet bestaat. Mijn vader was een illegaal drukker in WO II. Drukte hij alleen dat waar hij achterstond? Nee, met gevaar voor eigen leven drukte hij een blad van godsdienst, die hij als notoir atheïst niet achterstond en heeft daarvoor jaren doorgebracht in concentratiekampen. En u? Niemand maakt u monddood, maar we mogen toch wel een mening hebben. Zo niet mijnheer van Huizen, dan bent u geen democraat, maar een dictator.
Ik vecht ook voor vrijheid van meningsuiting en daar is iets voor nodig, dat is RESPECT. Wat is erger dan geen zelfreflectie hebben? Geen relativeringsvermogen, dat is treurig. u hebt nog een lange weg te gaan. U was toch zo’n non-conformist, meende u nieuwe wegen in te gaan. Laat ik stoppen voor ik terminologie gebruik, die tegen mijn principes zijn. Looking forward als er eens iets van mij geplaatst zal worden en u niet eens zal lezen, maar à priori me af zal branden. Ga uw gang. Mevrouw M Croiset 5-7-1946 JOODS seculier.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.