De protesten in Spanje terecht, ik wou dat ze zich richten op de IVF op te hoge leeftijd © Manja Croiset

Heel begrijpelijk, die protesten in Spanje tegen abortus, maar als ze dan zo conservatief bezig zijn, lijkt me dit veel belangrijker. Ik weet van een vrouw boven de vijftig (en het is helemaal haar kind niet de overgang al gehad) IVF in Spanje dus eicellen van een ander, wel sperma van de man. Dan waren ook andere wegen, plus je lichaam zeg niet voor niets stop!!! Maar zwanger en wel in Nederland bevallen via een keizersnede. Ik vind dat een schandaal. Laten ze daar anders mee omgaan. De natuur maakt zelf ook wel eens zo’n foutje op die leeftijd, maar je moet geen moeder worden op een oma leeftijd. Natuurlijk zijn er zat oma’s ( en opa’s) die hun kleinkinderen opvoeden en vaak niet onverdienstelijk, maar dat zijn overmachtssituaties. En al die vrouwen die vinden, dat ze recht hebben op een kind. NEE EEN KIND HEEFT WEL RECHT OP OUDERS! Een illegaal verwekt kind volgens Nederlandse begrippen worden dan wel verzorgd begeleid door Nederlandse artsen. ONFATSOENLIJK. Op kosten van ons en maar korten op de zorg.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.