HUILEN PANIEK RADELOOS OOOH HELPPPPPPPPPP © Manja Croiset

Niemand wil toch zeggen dat DIT LEUK is, de eerste volgende die me GN wenst sla ik… Nee zelfs dat ik zal nog radelozer worden.
Was er geen armoede en milieuverontreiniging. Los van mijn eigen ellende. En nou moet ik liggen door de ménière en dan valt het geluide nog meer aan. Zeg niet over een paar uur is het over. HUILEN. IK HAD DOOD MOETEN ZIJN, al die takken scen. artsen.

Het stinkt in huis ondanks dat ik al de hele dag de

luiken dicht heb. Toch oordopjes in gedaan

daardoor erger ménière een koptelefoon op.

Niet zieke mensen kunnen vluchten naar stilte

plekken.

De eerste die me gelukkig nieuwjaar wenst sla ik

op  zijn BEK.

Niet eens ik word nog wanhopiger.

En de eerste is DE HEMA.

ik heb niet te behoefte om nu ABN te praten dit is ook geen beschaving. IK BEGIN TOT KOTSEN IK MOET ECHT PLAT en MIJN HART. Dat de vox populi zo is al heel erg, MAAR DIE POLITIEK. EEN BOM EEN NEUTRONEN BOM  HOE LANG HEB IK NODIG OM HIER VAN BIJ TE KOMEN? Het zal nooit meer lukken. VAL ALLEMAAL HARTSTIKKE dood er kunnen niet genoeg ogen handen enz verwon. HOUDDDDDDDDT OOPPPPPPP

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.